avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate liana marcela

Activitate liana marcela

multumesc, dar stau in cumpana angajatul vrea sa plece si nu ne permitem sa pierdem un angajat cu o meserie rara cum are el unde au fost executori pana acum ? el lucreaza din 2008 in societate, cum il putem ajuta ,e cam tardiv cu persoana terta ,pune societatile intr-o postura !!! mentionez ca este al doilea angajat cu aceste probleme ,primul a plecat deja ,plus discutiile care le provoaca aceste instiintarii, inca o data multumesc voi citi si eu art. din ncpc.
multumesc.
Am primit de la un executor judecatoresc o adresa de retinere la 1/3 din salar unui angajat ,acesta refuza sa colaboreze pe motivul ca imprumutul este din anul 2006 si s-a prescris el nu a fost instiintat si nu are nimic semnat pt repunerea acestui debit desi in decizia executorului este mentionat ca a fost instiintat nu am hotararea judecatoreasca doar o incheiere a dosarului executional prin incheiere civila a judecatoriei din luna 09.2015 ,totodata cf art.787 cod procedura civila banuiesc ca firma va fi amendata daca nu retine si vireaza acesti banii, ce trebuie sa fac si daca este legala aceasta adresa,multumesc.
Nu, este vorba de noua modificare , incepand cu 1.05.2009, cei care au achiz intracomunitare vor trece la declaratie lunara a tva chiar daca pana acum au depus trimestrial, intrebarea este cand depun declaratia de mentiuni pna in 05 a luni iunie sau astept instiintare de la finante avand in vedere ca am achiziti in fiecare luna, iar luna aprilie se cumula la trimestru pe decont tva, multumesc.
Buna, am si eu o intrebare , daca firma a avut si are in continuare achiziti intracomunitare dar depune decontul tva la trimestru, declaratia de mentiuni pt decont lunar o depun cand? avand in vedere ca achizitiile din luna aprilie nu au fost declarate ,urmand sa fie declarate la trim, cum procedez va rog? astept sa fiu anuntata de administratie ?:
sorry:Liana.