avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters89230

Activitate ContSters89230

Răspuns la discuția datorie de dat
va multumesc
Răspuns la discuția bani impumutati
nu kred k e fals,k mi l-a dat din acelasi carnet care plateste furnizorii...din cate am inteles e inselaciune dak nu are bani in cont,ceea ce inseamna inchisoare si nu cred ca ar risca...va multumesc
cecul e pe firma mea iar contractul e pe,persoana fizica...
va multumesc.si cu angajamentul care l-am facut are valoare juridica?
multumesc
cecul este semnat...poate sa il bage pe o alta societate...
deci singura solutie e sa ii inapoiez banii sau sa ma mai pasuiasca un pic pan ce ii pot inapoia.va multumesc,o seara buna
si are toate sansele sa castige?si de foloseste cecul si nu am bani in cont ma poate executa?
Discuție datorie de dat
buna seara.as vrea sa ma ajutati intro problema.am luat de la cineva o suma de bani imrumut,si am facut cu acesta un act de mana in care este specificata suma care io datorez si data knd trebuie sa o inapoiez.actul este semnat de mine,sotia mea si pers respectiva,si i-am dat si un cec in alb garantie, avand o societate. acum problema este ca nu stiu daca o sa ma incadrez sa ii inapoiez suma la data scadenta.poate sa imi faca ceva legal?va multumesc.
Discuție datorie de dat
buna ziua.va rog sa ma ajutati cu o problema.am luat de la cineva o suma de bani,am facut cu acesta un act de mana in care este specificata suma care io datorez si data knd trebuie sa io inapoiez.este semnat de mine,de sotia mea si persoana respectiva,si i-am mai dat dret garantie si un cec in alb,noi detinem o societate.as vrea sa stiu dak nu ma inkadrez in termenul de inapoiere a banilor ce poate sa imi faca?va multumesc.