avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Activitate georgescu_ro

Activitate georgescu_ro

Răspuns la discuția stabilire program vizitare minor
am vb cu cineva si mi-a zis ca cererea de incredintare e de competenta instantei de la dom minorului...dar dc nu sa- stabilit un astfel de dom?ramane valabila comp de la dom paratului?
Răspuns la discuția stabilire program vizitare minor
multumesc mult pt. raspunsuri.o zi buna va doresc!
Răspuns la discuția stabilire program vizitare minor
multumesc pt. raspunsuri...dar in cazul meu nu e vb de divort,ci doar de incredintare...asta inseamna ca nu pot introduce ordonanta presedintiala?si dc o introduc,la ce instanta fac acest lucru?pt ca in C.p.c. se arata ca se depunde la instanta competenta sa judece fondul...sa astept pana la solutionarea exc de necomp?
in legatura cu incredintarea,trb sa depun si intampinare si cerere reconv sau doar a doua,care sa cuprinda eventual si raspunsurile la pretentiile reclamantei?multumesc.
buna ziua,
am si eu o intrebare... In urma unui concubinaj a rezultat un copil care in prezent are 5 ani (eu fiind tatal). in urma neintelegerilor dintre mine si mama copilului aceasta a introdus cerere de incredintare, la instatnta de la domiciliul ei. precizez ca eu am domiciliul in alta localitate. la primul termen s-a acordat unul nou pentru ca reclamanta sa isi timbreze actiunea si pt a fi indeplinita legal procedura de citare. la al doilea termen eu am invocat exceptia necompetentei teritoriale, urmand ca la termenul urmator sa se puna concluzii pe acesta exceptie.
eu vreau sa depun cerere reconventionala... trebuie sa o depun neaparat la al treilea termen sau pot sa o depun la instanta competenta dupa solutionarea exceptiei. De asemenea precizez ca mama nu imi da voie sa vad copilul. Ce pot face in acest sens pana la judecarea incredintarii? Se poate face o ordonanta presidentiala de stabilire program vizitare minor in acelasi dosar ? sau pe cale separata?; cum intitulez actiunea?

Va multumesc anticipat!