avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate tulcean28

Activitate tulcean28

Răspuns la discuția Care este salariul lunar?
Asa o sa fac dar vroiam sa stiu pt mine,sa analizez situatia!Oricum va multumesc mult pt ajutorul acordat!
O zi buna la toti!
Este o declaratie a patronului cu elemente mai multe despre mine in care aminteste ca "salarul lunar in mana este de 2000 ron,datorita raspunderii pe care o am",aceasta declaratie e semnata si stampilata de el!Ca dovada ca mam inteles cu el sa am 1000 ron plus spor 50% e cim dar ca sa iau 2000 ron in mana prin negociere directa e declaratia aia!Pot sa cer in instanta datoriile salariale bazandu-se pe negocierea directa cu actul ala ca dovada sau fata de suma din cim?
Multumesc!
Problema e ca mie nu mi s-a acordat toate drepturile salariale timp de 2 luni cit am lucrat,mi a dat o mica parte din bani, si acum vreau sa deschid o actiune si nu stiu cum sa imi calculez suma restanta ..fata de suma din cim sau fata din suma din acel act?
Banuiam eu ca se scrie in cim primeaza!Dar zic eu,conteaza ca am un act semnat si stampilat unde el recunoaste ca sunt renumerat suma de 2000 ron bani in mana,nu cea din cim...va rog sa imi mai dati pareri!
Multumesc!
Va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mine intr-o probelma....vreau sa deschid un proces cu angajatorul privind drepturile banesti...eu am incheiat un cim cu o suma 1000 ron plus spor de 50% dar mam inteles cu el sa imi dea bani in mana 2000 ron(am o declaratie unde recunoaste ca imi dadea salar lunar in mana 2000 ron conform raspunderii ce o aveam )..in instanta ce primeaza?salarul de pe cim sau ce am negociat cu el direct?