avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate maria25

Activitate maria25

Răspuns la discuția Intrebare post desfiintat!
:)
O sa mai incerc o data la sefii aia mari sa vad ce au de zis.
:O
E grele tare, cred ca o las moarta avand in vedere ca si aia de la ITM sunt cu vaka...., am impresia ca ma lupt cu morile de vant:(
O sa incerc maine sa dau de sefii aia mai mari desi nu prea cred ca am vreo sansa, se acopera unul pe celalalt plus ca si cand a vazut despre ce firma e vorba chiar nu a mai vrut sa-mi dea nici o informatie de parca ii era frica de ceva. Mare mafie in Moldova, nu e de ajuns ca e saracie si foame mai sunt si spagarii astia care ne rup orice sansa. Oare asa e in toata Romania?
Eu ma bazez pe ce spuneti dvs aici si asta i-am spus si acelui functionar, el a incercat sa ma bage in ceata cu tot felul de prostii ca firma nu se incadreaza ca are pana in 50 de angajati (desi are peste 100 dar sunt inscrisi pe inca vreo 4 firme) iar cand a vazut ca nu o scoate la capat a zis ca firma nu e obligata ci e doar o "recomandare" pt firma iar daca firma vrea plateste daca nu, nu, pt ca legea ii permite si nu e perfecta si....
Chiar nu stiu ce sa mai fac, unde sa ma mai duc?, este prea de tot ce se intampla si numai in Romania e posibil asa ceva:(
Am fost la ITM si cei de acolo mi-au zis ca salarul compensatoriu ar fi o recomandare catre angajator si nu ca ar fi obligat sa mi-l dea pt. ca nu in contractul colectiv de munca la nivel national :(. Ori cei de acolo nu stiu ce vorbesc ori....
Mie mi-a expirat deja preavizul, cam in cat timp pot face aceasta sesizare?
Mii sa nu castige tot ei cum se intampla de obicei in Romania si sa mai am de platit si cheltuielile de judecata :(
Si daca ei nu vor sa-l dea banuiesc ca trebuie sa ma complic prin tribunale si cum eu am fost platit la negru avand minim pe economie pe cartea de munca mi-ar reveni vreo 5-6mil :( Merita efortul? Oricum fiica patroanei e avocata si are relatii peste tot si....
Cam ce acte mi-ar trebui pt. dosarul de somaj? Azi mi-a expirat preavizul si am de umblat...
Eu sunt total de acord cu tine ca mai trebuie sa si pierzi dar aici nu cred ca e valabil deoarece iti trebuie fff multi bani pt avocati iar daca ai pierdut nu-ti permiti sa mai ataci pt ca nu mai ai bani, aici e problema, angajatorul care a are dat spaga in stanga si-n dreapta plus avocati si tot ce trebuie puterea financiara isi spune cuvantul
Si ca dovada a fost un control de la ITM unde au gasit cam jumatate din angajati fara carte de munca dar au inchis ochii nu s-a intamplat nimic( sper sa nu ma repet), cum iti poti permite sa lupti cu asa ceva cand ei inseala statul, ce sanse as avea in fata lor?