pasagerul din dreapta a suferit o mica entorsa in zona gatului,lucru ce a fost mentionat in certificatul medical,in seara respectiva,tin sa mentionez ca nu sia-a facut certificat meidico legal,dar ma ameninta ca o sa si-l faca daca nu ii platesc suma respectiva.aceste pretentii le-a ridicat dupa 30 de zile de la accident.este posibil ca asiguratorul sa plateasca eventualele daune ale pasagerului din dreapta?sau chiar ale soferului in cazul viitoarelor pretentii?va multumesc!
imi puteti da un nr de telefon un mail sa pot discuta mai pe larg cu dvs?v-as fi profund recunoscator,adresa mea de e-mail este mario_al3ssandro@yahoo.com,va multumesc!
cand am facut accidentul,i-am dat asigurarea RCA si atat..nu stiu nimic ce clauze ar putea fi in acea asigurare,daca este sunt incluse si daune morale..imi cer mii de scuze dar habar nu am! va multumesc mult!mai am intalnire cu aceea persoana mi-a dat un termen limita de a platii acei bani sau nu..o zi buna!
In urma cu o luna de zile respectiv pe 14 aprilie 2009,am avut un accident intr-o comuna de langa judetul constanta anume Valu lui Traian,a fost vina mea nu am acordat prioritate si am fost izbit pe toata partea soferului,iar cealalta masina a intrat frontal in mine..ca urmare am avut carnetul suspendat 2 luni si de platit amenda..toate bune si frumoase pana acum..La o luna dupa acest incident partea vatamata a incropit un dosar cu tot felu de analize si medicamente.spunandu-mi daca nu ii dau niste bani imi face plangere..am inteles ca termenu in care iti poti intemeia un asemenea dosar este de 60 de zile practic ar putea..Chestia este ca a fost la spital dupa ce am facut accidentul,numai ca nu a avut nici macar o zi de spitalizare,ma intreb acum daca era ceva grav o internau,banuiesc ca vrea sa-mi stoarca bani dupa acest accident,ce ar trebui sa fac? ma poate da in judecata?pot fi tras la raspundere penal daca nu ii platesc acei bani? va rog sa ma ajutati cu un sfat! va multumesc!