in conditiile in care ma voi decide sa ii actionez in instanta care sunt pasii pe care ar trebui sa-i parcurg ?
(acte necesare, institutii carora ar trebui sa ma adresez, costuri.....)
din cate cunoasteti, este un proces de lunga durata ?
care ar fi procentul de solutionare favorabila ?
Salutare tuturor !
Sunt un utilizator nou , asa ca va rog a-mi intelegeti eventualele greseli in ceea ce priveste terminologia folosita.
Va supun atentiei urmatoarea situatie, acesta fiind si motivul pentru care am apelat la Dvs.
Sa spunem ca o persoana si-a depus demisia la firma la care lucra, fara a sta in preaviz, invocand nerespectarea Contractului Individual de Munca, care specifica " Data la cere se platesc drepturile salariale este de 20 ale lunii pentru luna anterioara - prin card BRD"
Cum angajatorul a mai platit angajatului drepturile salariale din data de 02.04.2009 (data intarziata fata de 20.03.2009), angajatorul a fost de acord cu demisia fara preaviz.
Intrebarea mea este urmatoarea : cum pot determina angajatorul sa plateasca drepturile restante, aferente lunilor martie si aprilie ?
menitonez ca am obtinut un extras de cont de pe card prin care se poate dovedi faptul ca angajatul nu a mai fost platit.
va multumesc pentru ajutor si daca cumva mai sunt date de care aveti nvoie si pe care poate le-am omis , va rog sa-mi spuneti