avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate Cristian Popescu

Activitate Cristian Popescu

Răspuns la discuția Recuperare drepturi salariale
Multumesc tuturor pentru sfaturi.

in conditiile in care ma voi decide sa ii actionez in instanta care sunt pasii pe care ar trebui sa-i parcurg ?
(acte necesare, institutii carora ar trebui sa ma adresez, costuri.....)

din cate cunoasteti, este un proces de lunga durata ?
care ar fi procentul de solutionare favorabila ?

suma restanta se ridica la aprox. 5000 RON

multumesc.
Răspuns la discuția Recuperare drepturi salariale
multumesc pentru raspunsul prompt.

o solutie nu ar fi sa fac o plangere la ITM ?

imi este frica ca firma ar putea intra in faliment....
un departament din cadrul firmei a fost remunerat, exista mail-uri salvate in acest sens...

imi este teama ca firma sa intre in faliment.....
Salutare tuturor !
Sunt un utilizator nou , asa ca va rog a-mi intelegeti eventualele greseli in ceea ce priveste terminologia folosita.

Va supun atentiei urmatoarea situatie, acesta fiind si motivul pentru care am apelat la Dvs.

Sa spunem ca o persoana si-a depus demisia la firma la care lucra, fara a sta in preaviz, invocand nerespectarea Contractului Individual de Munca, care specifica " Data la cere se platesc drepturile salariale este de 20 ale lunii pentru luna anterioara - prin card BRD"

Cum angajatorul a mai platit angajatului drepturile salariale din data de 02.04.2009 (data intarziata fata de 20.03.2009), angajatorul a fost de acord cu demisia fara preaviz.

Intrebarea mea este urmatoarea : cum pot determina angajatorul sa plateasca drepturile restante, aferente lunilor martie si aprilie ?

menitonez ca am obtinut un extras de cont de pe card prin care se poate dovedi faptul ca angajatul nu a mai fost platit.

va multumesc pentru ajutor si daca cumva mai sunt date de care aveti nvoie si pe care poate le-am omis , va rog sa-mi spuneti