Am urmarit subiectul cu interes deoarece sunt si eu intr-o situatie similara, dar putin diferita.
Eu am platit amenda la CEC si am incercat sa-mi iau banii de la Serviciul Public Finante Publice Locale - sector 6, sectorul in care locuiesc. Am facut cerere, am atasat Hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila si chitanta CEC.
Ei mi-au spus ca nu figurez la ei, ca daca era asa ar fi fost foarte usor de restituit banii si sa incerc la CEC.
La CEC mi-au spus ca banii au fost virati intr-un cont al Politiei. Acum nu prea stiu ce sa fac. Sa incerc si la Politie?
Va multumesc anticipat pentru sfat.
Am o problema de fond funciar. Este vorba despre 16 ha intravilan si extravilan reconstituite cu legea 18/1991 la 3 persoane X,Y,Z. Eu sunt X.
Cronologic, iata faptele:
1) Se valideaza 8,5 ha (din cele 10 ha cerute de mine) pe numele X,Y,Z în 1991
2) Se valideaza 1,5 ha pe numele X,Y,Z în 2000
3) Se valideaza 6 ha pe numele X,Y,Z în 2000
In urma unui proces, intentat de mine, decizia definitiva si irevocabila este de radiere a persoanei Z din toate actele şi Y de pe cele 8,5 ha.
In timpul litigiului cu Primaria, Prefectura, Y,Z, Primaria emite un Titlu de proprietate pentru 10 ha (8,5 ha+1,5 ha) pe numele X,Y,Z in contradictie cu decizia judecatoreasca. Cum trebuie să procedez in continuare pentru a obţine, cat mai repede posibil, desfacerea acelui Titlu şi obţinerea altui (sau altor) Titlu de proprietate in conformitate cu decizia judecatoreasca? Pot sa cer despagubiri pentru toate tergiversările şi ilegalităţile comise din 1991 şi pană acum?
Menţionez că nu am fost pus în posesie, nici anunţat oficial de emiterea Titlului şi nici de cadastrul care s-a facut pe baza acestui Titlu. Pe Fişa de punere în posesie exista numele meu şi semnătura mea falsificată. Bănuiesc că îmi trebuie un avocat bun, dar mulţumesc tuturor celor care îmi pot da sfaturi utile în legatura cu problema mea.