avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate criistinik

Activitate criistinik

Răspuns la discuția Dan Puric-Cine suntem
pt domnu care spunea ca are carti in format electronic, astept si eu cate ceva
sigur ca m-am implicat de la inceput, din mila si compasiune cum spunea alt user de pe forum
batrana are si o pensie de 200 lei si am luat in calcul aces lucru
va multumesc pt sfaturi
cu o intelegere prealabila, batrana a dat o declaratie, pe hartie, cu un martor ca nu depune plangere penala si nu are nici un fel de pretentii (nici materiale nici morale). ce mai am de facut acu?
politia mi-a luat doar mie declaratia(urmeaza si pt batrana), sunt acuzat de vatamare corporala conform articol 184 alin 1.3, eu am declarat ca ma simt nevinovat. permisul si toatele actele mi-au fost date insa din ziua respectiva.am incercat sa gasesc acel articol din codul penal pe internet dar nu am gasit nimic. poate ma ajutati sa vad ce este acolo. va multumesc
am inteles ca la un certificat medicolegal de peste 60 de zile intru in latura penala, si indiferent daca rezolv civil tot voi raspunde penal. se poate sa se dea culpa comuna? in acest caz voi raspunde penal?
buna ziua
am avut un accident rutier: la o intersectie de drumuri viram in partea stanga, moment in care m-am trezit cu o batrana. pe sensul drumului pe care vroiam sa intru era o masina acolo in intersectie si de asta nu am vazut batrana. nu era trecere de pietoni. batrana are un picior facturat, nu am avut viteza, fiind curba, in plus nici urma de franare nu au fost. masina nu are nici o zgarietura.
cat de vinovat sunt in situatia asta? batrana poate cere despagubiri? se poate sa cada vina pe amandoi?ce sfat imi dati.