Multumesc mult pentru raspunsuri.
Cred ca pana la urma voi merge la sediul societatii.
Inca nu am raspunsul oficial de la ITM. Sunt chiar curiasa daca se poate chiar asa...sa nu observe ca altor angajati, care nu lucreaza in aceeasi localitatea in care au ei sediu, le-a fost virat salariul pe card (tocmai mi-a confirmat un fost coleg acest lucru, si sigur nu a semnat nici un fluturas).
Toate cele bune.
la ITM Timis tot timpul am mers cu cate 3 exemplare, indicerent de actul inregistrat. Ce-i drept, la unele ghisee chiar daca eu mergeam cu 3 exemplare din decizii de incetare CIM, imi vizau doar doua. Evident ca una o pastrau ei. Se pare ca fiecare functionar procedeaza dupa cum crede de cuviinta.
Am facut deja sesizarea catre ITM, chiar mi-au spus-o in ultimul mail primit de la reprezentantii societatii. Din pacate...cred ca fara succes. Cei de la ITM spun ca sunt indreptatiti sa faca asta. Astept raspunsul ITM-ului.
Chiar nu stiu ce pot sa fac sa urgentez lucrurile,sa-mi primesc mai repede salariul, deja au intarziat mai mult decat puteam astepta eu....
Era vorba de o demisie, dar inca nu am primit decizia de incetare a c.i.m.
Problema e ca trebuia sa primesc in 20 aprilie acesti bani, am incercat sa-i sun, am trimis mail-uri. Abia ieri mi s-a raspuns la mail prin care eram invitata la sediu pentru a-mi ridica banii (cu vreo 21 zile intarziere), dar sa anunt cu 3 zile inainte.
Dupa cum am spus, lucrez la vreo 400km departare, si asta ar insemna sa-mi iau vreo 2 zile libere. Chiar nu imi permit asta acum (numa ce m-am angajat).
Daca refuza sa-i dea banii persoanei imputernicite, chiar este nevoie sa merg eu acolo? Nu am alta optiune? E legal ce fac ei?
Timp de 3 ani mi-au dat banii pe card, de ce acum nu se poate? Ar putea sa-mi vireze banii pe card si sa-mi trimita fluturasul prin curier, cu restituirea documentului semnat de mine, daca chiar se vrea semnarea fluturasului. Extrasul de banca poate dovedi ca mi-au platit salarul.
Pana de curand am lucrat la o societate care imi platea salariul pe card. Mai am de primit de la aceasta societate inca vreo doua salarii, dar se refuza a mi se plati salariul pe card. Am fost invitata la sediul societatii pentru a-mi ridica drepturile salariale, dar din pacate eu lucrez acum la vreo 400km departare de sediul societatii.
Ce pot sa fac pentru a-mi primi banii fara a ma deplasa pana la sediul lor? Motivatia lor e ca au avut control de la ITM si ca acestia le-ar fi pus in vedere plata salariilor in baza semnaturii angajatilor. Cu o imputernicire, facuta la notar, as putea sa rezolv problema mai "ieftin"? Sau ar putea refuza si in acest caz plata salariului?
Chiar nu imi permit acum sa dau 1-2 milioane pe transport ...
Va rog ajutati-ma