avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate PetreRadu

Activitate PetreRadu

Ok am inteles chestiile astea dar dupa cum am zis in fisa postului scrie primitor-distribuitor, ea nu are diploma de vanzator calificat(daca exista asa ceva) si din cauza asta ma intrebam daca poate sa o mute pe alt post. In firma mai sunt 3 vanzatori si nici unul nu are vreo diploma(se lucreaza in doua scimburi, zi-noapte,doua ture 2 zile da 2 nu; in CIM nu eate specificat programul, doar ca se munceste 8 ore pe zi,desi ea lucreaza 12 ore). Ea astazi si maine este libera si sambata cand trebuie sa se duca la munca patroana ia zis sa nu mai vina ca vanzatoare, ba chiar ia zis sa intre la tura de noapte,la gratar sau sa nu mai vina deloc. Daca se duce sambata dimineata la munca si patroana nu o mai lasa sa stea la casa ce e de facut? Ea vrea sa stea in preaviz 15 zile pe postul pe care e.
Buna ziua,

Problema pe care o am nu este legata de mine,ci de prietena mea care lucreaza de 3 ani la un fast-food pe post de vanzatoare (CIM la descriera postului este trecut primitor-distribuitor) iar acum patroana vrea sa o dea afara.I-a zis sa-si scrie demisia iar ea a zis ca nu vrea si ca o sa-si bage preavizul si o sa mai stea 15 zile; patroana ia zis ca daca o sa stea in preaviz o va muta pe alt post(ceva de genu:grataragiu).Intrebarea mea este daca o poate da afara fortat sau o poate muta pe alt post?

Va multumesc,
Petre