avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Activitate ina sza

Activitate ina sza

Dosar,anulare act.In rezumat;am cerut anularea unui contract vanzare -cumparare teren deoarece vanzatorul la data efectuarii actelor a prezentat la notar printre altele un certificat de urbanism din care categ.de folosinta era Cc,faneata.Mai tarziu ,dupa perfectarea actelor notariale,am aflat ca terenul in cauza face parte dintr-o zona interzisa constructiilor din cauza alunecarilor,interdictie data cu un an inainte de a cumpara eu terenul.C.U. prezentat nu specifica absolut nimic de aceasta interdictie si in consecinta eu am cumparat un teren cu pret de teren construibil,dar care acum nu are nici o valoare.
Multumesc pt raspuns.Calea de atac este mentionata in hot.,adica "apelul" fara nici o alta mentionare. Daca nu exista nici o alta mentionare,inseamna ca termenul pt apel este de 15 zile calendaristice? Dupa vechiul cod,nu era recursul urmatoara cale de atac?
Multumesc
Buna ziua,
Intr-un proces civil hot.jud.data la fond in noiembrie 2012 si redactata in aprilie 2o13, cu urmatoarea faza a procesului la apel, dupa apel mai exista o alta cale de atac?
Ce fel de cale urmeaza procesul,dupa vechiul cod sau dupa noul cod civil?
Pt.apel sunt 15 zile; ce fel de zile,lucratoare sau calendaristice?
Este legal ca o hot.jud.sa fie redactata si comunicata la 6 luni dupa pronuntare,iar pt apel sa nu se mentioneze nr.de zile legal?
Cu multumiri