avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Activitate seecofee

Activitate seecofee

Răspuns la discuția asociatia de locatari
presedintele nu are atestat sigur si as vrea sa stiu daca exista un plafon de salarizare pentru el si daca poate sa i-a si salariu de administrator? apropo pe multe liste de plata la intretinere apar discordante la metrajul de apa consumat ex. doua persoane 13 metri cubi trei persoane 10 metri o persoana 1-2max metri cubi. vi se pare ceva in neregula As mai dori un singur lucru sa stiu daca presedintele administrator are obligatia sa controleze apometrele din apartamente
administratora a disparut acum citeva luni bune fara nici o explicatie iar presedintele desi nu are scoala pretinde ca acum el este si administrator si de cind a venit la asociatie acum 4 ani ma incarca la apa rece si pina anul trecut cind am montat calorimetre si la cadura trecea niste sume imense cu singura explicatie ca sint pierderi si nu le poate remedia deoarece locatarii nu vor da bani si astfel incarca in fiecare luna notele de plata.La un moment dat mi-a spus ca trebuie sa-mi fac verificarea periodica la apometre ca de aceea ma incarcat ca am avut citiri prea mici si am fost nevoit sa le schimb cu altele noi desi cele vechi functionau si cind l-am intrebat daca i-a verificat pe ceilalti locatari mi-a raspuns ca nu este treaba lui si mai nou sa fac cerere daca vreau sa verifice si la altii.Acum citva ani am avut caloriferele sigilate toata iarna cu proces verbal sigilii si semnatura de la cet si tot ma pus la plata in fiecare luna iar cind i-am spus a zis sa platesc ca nu mai poate sa modifice listele da ma scade el cumva si nici pina in ziua de azi nu a facut-o .....mai sint si altele dar cred ca deocamdata ajunge