Sa verifice inregistrarile video din ziua respectiva, care ma gandesc ca sunt de 24 de ore, si printre care daca nu ma insel sunt si alte infractiuni si mai apoi sa mearga la politie sa faca plangerea ca mai apoi sa astepte x luni poate chiar x ani pt. finalizarea procesului in care suma este 6-7ron...
Ce intrebare mai am, daca nu am fost oprit de nici un paznic, om de la securitate, angajat al magazinului, nu mi-a zis nimeni nimic, ce sanse sunt sa se duca sa faca o plangere la politie referitor la aceasta situatie? In cauza era un o bautura de 6-7 ron, poate chiar mai putin. Ati auzit sa existe situatii asemanatoare? Poate chiar identice?
Merci.
Eu tot nu prea am inteles, in cazul meu daca poate cineva sa-mi dea un raspuns mai clar va rog, ma pot trezi cu citatie in intr-un dosar penal sau nu? Va multumesc!
Si cum ar trebuii sa procedez? Eu ma gandeam sa ma duc sa achit produsul, sa ma duc la ei sa le spun situatia si sa le platesc produsul. Sau sa stau si sa astept sa vedem daca se intampla ceva sau nu? Sunt cam speriat sa nu ma trezesc cu vreo citatie la tribunal pt. un caz penal....
Deci sa inteleg mai exact daca nu m-a oprit nimeni inseamna ca nu voi avea neplaceri? Sunt putin speriat, nu ma ocup cu asa ceva pur si simplu am uitat sa-l mai iau dupa raft ca sa il pun la loc in cos.