avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate Horatiu P

Activitate Horatiu P

Răspuns la discuția Taxa de reziliere
Va multumesc foarte mult de ajutor!
A trebuit sa platesc reciverul wireless si telefonul de la ei parca 130 de RON(1 milion 300) cand l-am cumarat , de instalat l-am instalat eu dupa o foaie primita de la ei , nu am avut nici o luna gratis sau cu reducere , si nu am primit nici o reducere de la nimic
Poate fii considerata atunci clauza abuziva ?
Intrebam deoarece am vazut pe internet niste cazuri in care oamenii spuneau ca e ilegala , multumesc de raspunsuri o sa astept sa intre in vigoare atunci legea aceasta [ link extern ] /
As dori sa reziliez un contract la firma Atlas Telecom dar in contract se stipuleaza o "taxa de reziliere" mai exact scrie :
Termenul Contractului este de 24 de luni . Clientul nu poate solicita denuntarea unilaterala a prezentului Contract mai devreme de 24 luni de la incheierea acestuia , decat cu plata unei taxe de incetare a Contractului . Taxa de incetare a Contractului este format din suma tuturor abonamenteleor si ratelor (daca este cazul) lunare aferente perioadei dintre luna in care a intervenit incetarea Contractului si ultima luna (inclusiv) a termenului initial/succesiv.

Incetarea Contractului se va produce la data la care exista dovada platii tuturor datoriilor catre Atlas Telecom , inclusiv a taxei de incetare.

Mai am inca 7 luni din contract dar as dori sa reziliez , este legala acea taxa ?