avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Activitate tamas gabriela

Activitate tamas gabriela

situatia e destul de disperata pt mine de 14 ani violenta domestica,verbala,certuri fara motiv,gelozii fara nici o baza reala ,violenta financiara,abuzuri fizice,etc,vreau sa pun capat acestei casnicii cum s-o numi ea.mentionez am trei baieti 13 ani,7 ani,7 luni.vreau sa nu mai existe pt mine ,sa nu ma mai atinga ,sa nu-mi mai vorbeasca,sa nu mai aiba nici un drept asupra mea.va continua sa le fie tata copiilor lui in ce ma priveste pe mine nici daca s-ar incarna intr-o furnica nu m-ar interesa.problema este ca nu-mi permit un avocat si nici nu stiu cit costa,ce pasi trebuiesc sa urmez,nu am intrat niciodata intr-un tribunal.aseara dupa ce ma lovit destul de bine daca nu pot minca,i-am spus ca vreau sa divortez ca nu mai suport,m-a amenintat ca ma mutileaza ca sa nu se mai uite nimeni la mine[si chiar nu am nevoie sa se uite cineva la mine ,eu vreau doar sa-mi cresc copii frumos,in armonie .am nevoie de un sfat ma poate ajuta cineva?vreau sa mor de moarte buna cind mi-o veni ceasul nu de miinele lui,chiar nu merit!