avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Activitate kalikali

Activitate kalikali

Buna ziua! Am niste nelamuriri : cine poate intocmi o factura fiscala? neaaparat un angajat al firmei emitente? pentru ce este nevoie de cnp in completarea unei facturi, daca toate datele firmei sunt deja scrise? ce i se poate intampla unei persoane neangajate care intocmeste facturi?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Furt din supermarket
multumesc tuturor!!!
Răspuns la discuția Furt din supermarket

Subiect: RE: furt carrefour

Este vorba de o politica de imagine a firmei respective, mai ales ca in cauza este un brand condus de francezi - ei aufrecvent genul asta de norme interne.
Ratiunea principala pentru care procedeaza la musamalizarea unor asemenea situatii (si chiar mult mai grave) fara a sesiza organele competente este de a sta departe de scandaluri si de implicarea numelui lor in orice fel de actiune negativa.


MULTUMESC !!!
Răspuns la discuția Furt din supermarket
era o fisa de recupare a prejudiciului sau ceva de gen....asa am inteles de la el akum..........cei de la magazin iau zis ca nu se va intampla nimic cu ea,ca se face doar pe intern,ca dovada a recuperarii prejudiciului

multumesc
ieri un prieten a fost prins de catre angajatii carrefour furand o parte dintr-un obiect in valoare de 10 lei. a fost dus intr-o camera,i sa cerut buletinul,i sau luat datele personale si a fost fotografiat....nu sa chemat politia,obiectul a fost achitat pe loc,fapta a fost recunoscuta,dar sa completat un formular...intrebarea mea este ce se face cu acel formular??? se afiseaza undeva???

multumesc anticipat