avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Activitate andrei_sedan

Activitate andrei_sedan

Buna ziua. Am o problema, si inainte de a initia discutiile, as vrea sa stiu niste lucruri. Prin decesul sotiei, eu avand deja 50% cota parte din locuinta, ajung proprietar pe 75% din aceasta, 25 % impartindu-e in mod egal celor 2 copii, adica 12,5% fiecare. In conditiile in care eu si unul din copii suntem de acord sa vindem imobilul, si unul din copii, refuza, este posibila instrainarea imobilului, copilul care se opune fiind despagubit cu 12,5% din valoare? Pentru aceasta e envoie de proces, cu hotarare judecatoreasca definitiva? Mentionez ca toti sunt majori.
Răspuns la discuția taxa de mediu
Nu am radierea, persoana a venit cu masina aici, mi-a vandut-o, si a plecat. Radierea e in Germania, la fostul proprietar.
Contractul de vanzare cumparare nu este o comanda ferma? Faptul ca se specifica in el efectuarea integrala a platii nu este suficient?
Răspuns la discuția taxa de mediu
problema este ca finantele nu vor sa ma incadreze la art III, aliniatul a, desi in contractl de vanzare cumparare se specifica clar ca s-a achitat pretul integral. Ei au cerut un document, altul decat contractul, care sa ateste plata masinii.
plata s-a facut cash, pe teritoriul Romaniei. Contractul nu e un document care sa ateste efectuarea platii?
Discuție taxa de mediu
am cumparat o masina inainte de 15.12.08, si, cand am cerut sa imi calculeze dupa taxa veche, mi-au spus ca nu pot dovedi ca am platit-o, si, deci, nuu ma incadrez in prevederile legii. Pe contractul de vanzare cumparare scrie clar valoarea negociata, si faptul ca suma a fost platita integral.
Ce ma sfatuiti sa fac?