avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate gabbyy

Activitate gabbyy

Răspuns la discuția certificat mostenitor
dupa cine se dezbate succesiunea?
buna ziua
in urma unui proces s-au castigat niste drepturi, la inceput mandatul a fost cu titlu gratuit, ulterior printr-o intelegere verbala intre mandat si mandatar s-a convenit o plata a unui procent din drepturile castigate. ce act ar pute incheia acestia pentru ca mandatarul sa primesca acel procent?
si ce se intampla daca dupa plata tuturor taxelor si datoriilor si dupa plata onorariului nu mai raman bani???? asta de fapt ma interesa daca impozit se plateste din pretul obtinut pri actul de adjudecare sau pe diferenta de banii cu care se ramane, daca se ramane, dupa plata tuturor datoriilor
se stie ca in momentul instrainarii unui imobil trebuie platit impozitul pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal dar ce se intampla atunci cand bunul se dobandeste prin act de adjudecare, se mai plateste impozit????? sau??? pentru ca este de fapt tot instrainare, nu?
Răspuns la discuția incadrare salariala
Multumesc mult pentru raspunsurii, in concluzie ori accept ori imi fac bagajele
Buna ziua,
sunt secretara in cadrul unui birou si tocmai mi i s a redus salariul pentru angajat cu studii medii deoarece mi i s a comunicat ca in postul de secretara nu este prevazut pentru studii superioare ci doar medii. este prevazuta undeva incadrarea posturilor si salarizarea acestora???( am o facultate , un master si tocmai sunt anul 3 la a 2-a facultate) va rog sa ma elucidati
multumesc