avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate doina99

Activitate doina99

Sa înțeleg ca nu este necesara prezenta celorlalti moștenitori aflați în certificatul inițial?

gi-jane2 a scris:

Mostenitorii celui decedat dezbat succesiunea dupa el.

Certificat de mostenitor

Un certificat de moștenitor cu 4 moștenitori. Unul dintre moștenitori decedează și are la rândul lui moștenitori.Cum se procedează pentru actualizarea certificatului inițial.

Multumesc
In certificatul pe care il am figureaza defunctul ,nu mostenitorul lui ,cel care apare in noul certificat.Poate fi valabil ,daca voi avea nevoie sa mi certific existenta proprietatii?
Buna seara!
In cazul unui certificat de mostenitor cu doi mostenitori ,fara iesise din indiviziune, la inlocuirea unui mostenitor cu altul rezultat prin decesul celui initial , este nevoie de prezenta ambilor mostenitori,sau se poate redacta un singur certificat de mostenitor ,doar pentru noul mostenitor?
Multumesc
Pe mine ma intereseaza tocmai aceste ”mai multe solutii tehnice”.Ce solutii au adoptat cei care au aceste panouri, pareri pro si contra referitoare la o solutie sau alta. Problema cu degradarea izolatiei am rezolvat o. Deci as dori un raspuns de la cineva care are deja aceasta instalatie pe terasa blocului. Dvs. ynocentta aveti asa ceva?
Panouri fotovoltaice amplasate pe terasa unui bloc .
Asociatia are acordul proprietarilor.Ma intereseaza ce solutii tehnice ati adoptat, daca mai are cineva asa ceva. Avem centrala termica proprie a imobilului. Multumesc
Răspuns la discuția Dreptul la mostenire ...
Cred ca nu este cazul sa faceti astfel de aprecieri ,eu am cerut un raspuns bazat pe lege, daca il cunoasteti, nu pareri personale. Ceea ce am mentionat nu este produsul mintii mele ,pentru ca nu am studii de specialitate ,ci este ceea ce mi s a spus referitor la cazuri similare. Oricum va multumesc pentru timpul acordat!
Răspuns la discuția Dreptul la mostenire ...
Dvs. simplificati lucrurile,dar eu cred ca speta nu se trateaza chiar asa. Oricum va multumesc!
Răspuns la discuția Dreptul la mostenire ...
Eu nu m a m referit la nepot sa aiba o contributie personala.Ati inteles gresit sau nu m am exprimat eu foarte clar .Articolul din codul civil se refera la mostenire in general , nu la mostenire provenita dintr o mostenire. eu stiu ca mostenirile sunt bunuri strict personale care nu se impart . Aici spuneti mi daca exista un articol de lege in acest sens.
Răspuns la discuția Dreptul la mostenire ...
Fiind vorba de o mostenire ,deci nu exista o contributie personala a persoanei decedate, fiul poate fi considerata terta persoana.Nu este acelasi lucru ca in cazul unui bun realizat de tata in cursul vietii. As dori daca se poate un articol de lege care mentioneaza cum se poate solutiona aceasta speta.