avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Panouri fotovoltaice amplasate pe terasa unui bloc. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Panouri fotovoltaice amplasate pe terasa unui bloc. Asociatia ...

Panouri fotovoltaice amplasate pe terasa unui bloc .
Asociatia are acordul proprietarilor.Ma intereseaza ce solutii tehnice ati adoptat, daca mai are cineva asa ceva. Avem centrala termica proprie a imobilului. Multumesc
Cel mai recent răspuns: doina99 , utilizator 17:07, 4 Octombrie 2022
Se pot adopta mai multe solutii tehnice functie de caracteristicile amplasamentului
Problema esentiala o constituie ca in timp scurt datorita greutatii sistemul de izolatie al terasei va ceda si vor apare dispute intre beneficiari si locatarii de la ultimul nivel care vor beneficia de infiltratii
Pe mine ma intereseaza tocmai aceste ”mai multe solutii tehnice”.Ce solutii au adoptat cei care au aceste panouri, pareri pro si contra referitoare la o solutie sau alta. Problema cu degradarea izolatiei am rezolvat o. Deci as dori un raspuns de la cineva care are deja aceasta instalatie pe terasa blocului. Dvs. ynocentta aveti asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizarea acoperisului blocului... corneliuco corneliuco In situatia in care proprietarul aaprtamentului de la ultimul etaj este de acord se poate monta o instalatie solara de incazit apa pe acoperis? ( bineinteles ... (vezi toată discuția)
Realibitare termica terasa Madi1898 Madi1898 Bună seara! Blocul în care locuiesc a întrat în reabilitare termica și mi s-a spus ca ar trebui sa îndepărtez izolația pusa deja, de puțin timp ... (vezi toată discuția)
Locuiesc la etajul 4/4. eu am izolația intacta, însă am infiltratii ... Elena.bejenaru21 Elena.bejenaru21 Locuiesc la etajul 4/4. Eu am izolația intacta, însă am infiltratii la limita pereților comuni din cauza lipsei izolației la apartamentul vecin. Desi s-a ... (vezi toată discuția)