avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Realibitare termica terasa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Realibitare termica terasa

Bună seara! Blocul în care locuiesc a întrat în reabilitare termica și mi s-a spus ca ar trebui sa îndepărtez izolația pusa deja, de puțin timp (polistiren 5 cm) ,de pe terasa pentru a fi înlocuită cu cea conforma proiectului de 15 cm(ni s-a specificat ca asa ar spune legislatia actuala ca fatada e bun comun) . Asta ar îngustă mult terasa și nu ne-am dori. Pot ei sa ne oblige sa schimbam izolația?
Ultima modificare: Vineri, 30 Septembrie 2022
Madi1898, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:25, 1 Octombrie 2022
Da, pot. Fatada chiar e proprietate comuna, la fel si terasa. Si o spune legislatia nu de acum, ci de mult timp.
[ link extern ]
Pentru a asigra efectul scontata de reabilitare termica este temeinic si legal a se executa interventii si aplicari de materiale d eultima generatie cu anumite caracteristici care sa asigure izolatia termica
Autoritatile pot impune caracteristicile tehnice ale materialelor izolante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica bloc 7 scari maud maud Asociatia de proprietari din care fac parte a primit de la primarie avizul pentru strangere de semnaturi in vederea reabilitarii cf OUG 18/2009. Majoritatea ... (vezi toată discuția)
Izolare fata aprtamnet bloc - este necesara autorizatie de constructie? Selenus Selenus Buna ziua, intrucat programul de reabilitare termica este un mare chix, am hotarat sa analizez optiunea de placare cu polistiren a partii din fatada blocului ... (vezi toată discuția)
Tencuiala balcon cazuta shakuri shakuri Vecina de de la etajul 2 si-a placata cu polistiren si spune ca datorita tencuielii de la balconul meu ,care este deasupra, i se infiltreaza apa in balconul ... (vezi toată discuția)