Mai intai de toate va salut cu respect si va urez un nou an fericit si plin de realizari. Problema mea este ca am fost exmatriculat de la master pe motiv ca nu prea am frecventat cursurile. Este edevarat, nu prea am frecventat cursurile pt ca lucrez. Dar ceea ce ma deranjeaza este: 1) cand am dat licenta am avut un conflict cu d-nul Decan, cand am intrat la master mi-a dat de inteles ca o sa aiba grija de mine si ca n-o sa termin masterul....si 2) cunosc mai multi studenti la master, colegi si prieteni cu mine care au frecventat mai putin cursurile decat mine....chiar deloc si nu au fost exmatriculati. Asadar, ce pot face? Va rog sa ma ajutati, pentru ca presimt ca o sa se rezolve intern problema ( adica in facultate), o sa-mi dea diploma si n-o sa am ce face. Dar eu stiu ca pot face ceva, trebuie sa pot. daca problema sunt absentele , de ce nu i-a exmatriculat si pe cei care chiar nu vin....Va rog sa ma ajutati. Mentionez ca sunt la master anul I ( am inceput cursurile pe 1 oct. 2009 ) la o facultate din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti si tot la aceasta facultate am dat si examenul de diploma. Va multumesc anticipat.
Mai intai de toate va salut cu respect si va urez un nou an fericit si plin de realizari. Problema mea este ca am fost exmatriculat de la master pe motiv ca nu prea am frecventat cursurile. Este edevarat, nu prea am frecventat cursurile pt ca lucrez. Dar ceea ce ma deranjeaza este: 1) cand am dat licenta am avut un conflict cu d-nul Decan, cand am intrat la master mi-a dat de inteles ca o sa aiba grija de mine si ca n-o sa termin masterul....si 2) cunosc mai multi studenti la master, colegi si prieteni cu mine care au frecventat mai putin cursurile decat mine....chiar deloc si nu au fost exmatriculati. Asadar, ce pot face? Va rog sa ma ajutati, pentru ca presimt ca o sa se rezolve intern problema ( adica in facultate), o sa-mi dea diploma si n-o sa am ce face. Dar eu stiu ca pot face ceva, trebuie sa pot. daca problema sunt absentele , de ce nu i-a exmatriculat si pe cei care chiar nu vin....Va rog sa ma ajutati. Mentionez ca sunt la master anul I ( am inceput cursurile pe 1 oct. 2009 ) la o facultate din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti si tot la aceasta facultate am dat si examenul de diploma. Va multumesc anticipat.
Buna ziua. Am revenit sa va spun ca am aflat ca are doar 5 zile de ingrijiri medicale. Am vorbit cu dansul si tot nu vrea sa ne impacam fara 100 mil. Eu i-am spus ca nu am si am si motivat de ce nu am si nici nu pot face rost de ei. El mi-a spus ca vrea sa-si mai prelungeasca certificatul medico-legal pentru ca i-a mai aparut o vanatae pe umar. Intrebarile mele sunt : 1) mai poate sa-si prelungeasca nr. de ingrijiri medicale? (am auzit cazuri in care s-a putut....cu bani). 2) poate sa-mi faca ceva cu 5 zile de ingrijiri medicale? 3) cum pot contesta certificatul medico legal? Cu mii de multumiri,
Bogdan Costea
Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o sugesti. Aflandu-ma in depasire am intrat in coliziune ( in incercarea de a-l evita) cu un autoturism Dacia care efectua regulamentar virajul la stanga. In urma impactului si a evitarii acestuia m-am rasturnat de mai multe ori pe partea carosabila provocand dauna totala a autoturismului. Am avut nevoie de ingrijiri medicale luandu-ma salvarea de la locul accidentului. Soferul Daciei a scapat doar cu o zgarietura la cap ( si-a spart capul in stalpul masinii pt ca l-am lovit lateral ). Spun "doar o zgarietura" pt ca asa s-a exprimat personalul de pe salvare. El nu a mers la spital, spunand ca este bine. In urma constatarilor am iesit vinovat si mi s-a intocmit dosar penal in baza art. 184 alin 1-3. Mi s-a explicat la politie ca mi se poate anula permisul daca nu ma impac cu victima. Am incercat sa ma impac dar mi-a cerut 100 mil. ca vrea sa-si ia masina. (masina ca a lui valoreaza 1000 euro cel mult--e o dacia din 1999). A zis ca fara 100 mil nu se impaca cu mine. Ce sa fac? Nu vreau sa raman dator toata viata pe la banci....Cum imi pot redobandi permisul mai repede?. (deocamdata am o dovada cu care circul pe care o pot prelungi pana la solutionarea cazului). Nu vreau sa am dosar penal , dar nici nu pot sa-i dau 100 mil. Ce sa fac?Ajutati-ma va rog. Va multumesc anticipat pentru rabdarea acordata.