avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AM O PROBLEMA NOUA.....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AM O PROBLEMA NOUA.....

Mai intai de toate va salut cu respect si va urez un nou an fericit si plin de realizari. Problema mea este ca am fost exmatriculat de la master pe motiv ca nu prea am frecventat cursurile. Este edevarat, nu prea am frecventat cursurile pt ca lucrez. Dar ceea ce ma deranjeaza este: 1) cand am dat licenta am avut un conflict cu d-nul Decan, cand am intrat la master mi-a dat de inteles ca o sa aiba grija de mine si ca n-o sa termin masterul....si 2) cunosc mai multi studenti la master, colegi si prieteni cu mine care au frecventat mai putin cursurile decat mine....chiar deloc si nu au fost exmatriculati. Asadar, ce pot face? Va rog sa ma ajutati, pentru ca presimt ca o sa se rezolve intern problema ( adica in facultate), o sa-mi dea diploma si n-o sa am ce face. Dar eu stiu ca pot face ceva, trebuie sa pot. daca problema sunt absentele , de ce nu i-a exmatriculat si pe cei care chiar nu vin....Va rog sa ma ajutati. Mentionez ca sunt la master anul I ( am inceput cursurile pe 1 oct. 2009 ) la o facultate din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti si tot la aceasta facultate am dat si examenul de diploma. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: BogdanCostea , utilizator 15:32, 6 Ianuarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati BogdanCostea BogdanCostea Mai intai de toate va salut cu respect si va urez un nou an fericit si plin de realizari. Problema mea este ca am fost exmatriculat de la master pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)
Anulare studii ContSters224661 ContSters224661 Buna ziua, In anul 2008 am terminat o facultate de 4 ani, specializarea Relatii Internationale. Am sustinut examenul de licenta la o alta Universitate la ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare facultate Dumi13 Dumi13 Ma puteți ajuta cu o informație, va rog? Este vorba despre un student care a absolvit 3 ani de facultate, promovând toate examenele in cei trei ani, fara ... (vezi toată discuția)