avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Activitate PETRONELA LUNCANU

Activitate PETRONELA LUNCANU

Buna ziua! Sotul meu este pe lista biroului de credit cu o datorie mai veche de 150 zile de care am aflat cand am vrut sa fac un imprumut la o banca. Bineinteles ca banca mi-a refuzat imprumutul din acest motiv. Mentionez ca venitul meu era suficient pentru suma pe care voiam sa o imprumut dar banca mi-a cerut si datele personale ale sotului meu.De ce daca nu am nevoie de venitul lui?
As vrea sa stiu cata vreme nu voi mai putea face credit la banca din acest motiv? Daca sotul meu achita datoria se poate face ceva pentru a obtine un credit?
Documentele ramase la banca (copii dupa contractul de munca,fisa fiscala,etc)trebuie sa le primesc inapoi sau trebuie sa ramana la banca?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

La noi in unitate se acorda anual un premiu in luna decembrie.Anul trecut nu am primit acel premiu fiind in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani,cu toate ca am lucrat pana la data de 1 mai 2009. Cei de la firma au motivat ca nu pot primi acest premiu deoarece contractul de munca este suspendat,dar voi primi retroactiv la intoarcere pentru perioada lucrata anul trecut. Am inceput serviciul la 1 noiembrie 2010 dar nu am primit premiul decat pe cele 2 luni lucrate. Vreau sa imi spuneti daca pot beneficia de acest premiu de anul trecut . Va multumesc!
va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza acest salariu mediu si la cat timp de la nastere se acorda? va multumesc!