Buna ziua! Sotul meu este pe lista biroului de credit cu o datorie mai veche de 150 zile de care am aflat cand am vrut sa fac un imprumut la o banca. Bineinteles ca banca mi-a refuzat imprumutul din acest motiv. Mentionez ca venitul meu era suficient pentru suma pe care voiam sa o imprumut dar banca mi-a cerut si datele personale ale sotului meu.De ce daca nu am nevoie de venitul lui?
As vrea sa stiu cata vreme nu voi mai putea face credit la banca din acest motiv? Daca sotul meu achita datoria se poate face ceva pentru a obtine un credit?
Documentele ramase la banca (copii dupa contractul de munca,fisa fiscala,etc)trebuie sa le primesc inapoi sau trebuie sa ramana la banca?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
In general ar fi posibil sa nu se ia in calcul datoria pe care o are/a avut-o sotul.
Inscrierile in biroul de credit raman valabile 5 ani.
Documentele trebuie sa va fie ruturnate daca nu v-a fost acceptat dosarul spre depunere.
Buna seara
Mergeti la alta banca, daca pe seceta asta o banca isi permite sa piarda clienti in modul asta.
Daca d-stra nu sunteti nici girant nici coplatitor la creditul sotului, si daca nu vreti sa=l puneti pe el girant sau coplatitor atunci nu vad de ce v-ar fi refuzat creditul...doar daca vreti sa faceti un credit ipotecar, atunci e verificat si sotul.
Cu stima