Buna. Nu am apucat decat acum sa-ti citesc mesajul. Tu ai depus si tichetele de calatorie? Eu am calatorit cu masina, deci, n-as fi avut ce sa depun si am facut un statement pe declaratie in sensul asta. Oare pe cand ne-am putea astepta la un raspuns sau la bani??
Ati vazut anuntul privind plata forfetara a cheltuielilor de transport si cazare? Stie careva cum se va face plata in baza acelui tabel? Se plateste 150 euro si daca distanta e 301 km si daca e 799 sau se calculeaza proportional? nu mi-am putut da seama din indicatiile lor...
Mersi pentru link. Dar numarul de 258 de candidati, care vor ramane dupa selectia dosarelor, de unde rezulta? M-am tot uitat pe linkul indicat si nu am gasit nimic...
Intretimp m-am prins unde e scris asta...:D In guidelines la testul scris...
Cei care au mai participat si-n anii trecuti, pot sa ne indice o nota minima cu care s-a intrat la full aplication?
Unde se va sustine testul scris? Tot aici in Bucuresti sau in Brussels, Luxembourg?
Salutari! Si eu am primit acelasi mesaj astazi.:) Credeam ca nu vor mai aparea rezultatele, cum a trecut aproape o luna si jumatate de cand s-a sustinut testul. Eu am obtinut 6 la testul de cunostinte generale si 6.66 la testul de numerical si verbal reasoning sau cum zic ei 6/10 la testul general si 13.333/20 la testul de reasoning, in total 19.333/30. Habar n-am daca e mult sau putin, insa am observat in notificarea primita ca selectia urmatoare se va face dupa verificarea documentelor, pe baza celor mai ridicate punctaje. Ei spun asa: "After examining the documents and supporting evidence submitted, the Selection Board will draw up a list of those candidates with the best results in the admission tests who fulfil all the eligibility criteria specified in point I.B of the Notice of Competition. You will be informed via your EPSO-account as soon as possible as to whether or not you will be invited to the next stage of the competition." Ce sa insemne oare asta? Nu sunt niste criterii obiective dupa care se stabileste numarul celor selectati? Sincer credeam ca simpla promovare a testului preliminar iti ofera dreptul de a accede in etapa urmatoare a concursului. Daca as fi stiut ca la selectie conteaza punctajul asta, as fi rezolvat niste teste pregatitoare, precum cele aratate de voi mai sus. Insa eu am venit la testare ca la plimbare.:)) Nu citisem nimic inainte si nici nu-mi propusesem sa ma straduiesc prea mult. Acum regret intr-un fel... sper sa primesc si eu o invitatie pentru mai departe.:)
Voi ce punctaje ati obtinut? Pacat ca nu putem vedeam cati oameni au reusit sa treaca testul. Inainte sa intru in examen am vorbit cu un baiat care se ocupa de treburi tehnice/IT, ca sa-mi schime ora de sustinere a testului, fiindca intervenise o schimbare in programul meu de lucru. Si cu acea ocazie l-am intrebat daca stie cati candidati s-au inscris la concurs. Eu banuiam ca nu mai mult de 200, pentru ca testul nu a fot popularizat, era intr-o limba straina si legat intr-un fel de un domeniu destul de specializat, dreptul comunitar. Spre surpinderea mea, am aflat ca erau inscrisi mai mult de 3000 de candidati!!! Asta dupa spusele acelui tip, care parea ca stie ce vorbeste. Ar fi fain sa stim cati din cei 3000 au trecut de test.:) Daca mai sunteti alti promovati si cititi subiectul asta, spune-ti-va fiecare rezultatele. Organizatorii concurslui cred ca au o politica foarte severa in privinta pastrarii confidentialitatii datelor personale, iar rezultatele la test s-ar putea sa fie catalogate ca fiind date confidentiale.
Salutari tuturor si felicitari celor care au depasit etapa asta.:P