d-na av.GabrielaA,daca probele de sange in vederea depistarii alcoolemiei NU mi-au fost recoltate in TRUSA STANDARD conf ord 376 din 10-04-2006,ci in sticlute de penicilina pot ataca asta in instanta acest fapt?va multumesc!
d-le avocat nelamurirea mea ar fi urmatoarea:nerecoltandu-mi probele biologice cu trusa speciala conf ord.376 din 10 4
2006 se poate ataca in instanta acest fapt.va multumesc!
Buna ziua!sunt marius din craiova.in luna noiembrie 2008 am fost implicat intr-un accident de circulatie soldat cu pagume materiale.am fost testat cu etilotestul avand 0,8,iar la prima proba de sange 1,2 si respectiv 1,0 la cea de-a 2 a.precizez ca mi-au fost luate probe de sange in sticlute de penicilina si nu s-a falosit trusa speciala.nu am savarsit niciodata vreo infractiune.as dori sa stiu daca pot folosi aceasat ca proba in dosar si ce sanse am?doresc sa gasesc o solutie pentru greseala care am comis-o!va multumesc!
D-le avocat,sunt marius din craiova.in luna noiembrie 2008 am fost implicat intr-o tamponare cu o masina in care nu au fost victime.dupa testarea cu alcool testul a rezultat 0,81,iar la probele de sange a rezultat 1,7 la prima proba si 1,5 la cea de-a 2 a.Precizez ca nu au fost prelevate probe cu trusa standard.Sunt la prima mea abatere.Ce se intampla in acest caz?Va multumesc!
buna ziua!sunt marius din craiova,iar in urma unui accident rutier din noiembrie 2008,soldat cu pagube materiale mi-au fost prelevate probe bilogice,dar nu s-a folosit trusa standard de prelevare special destinata acestui scop.as dori sa stiu daca s-a procedat corect,folasindu-se fiole de penicilina.va multumesc!