Verisoara mea a fost casatorita 50 de ani ,locuind la tara,in casa socrilor, impreuna cu varul meu. Cand socrii au murit, varul meu a facut succesiunea dar nu a trecut-o in acte si pe sotie (din prostie de om simplu, de la tara, nu intentionat). Acum a murit si varul meu. Nu au urmasi. Ea a vrut sa faca succesiunea dar i s-a spus ca trebuie ca surorile,fratii socrilor ei(sau urmasii lor) sa fie de acord. Rudele din partea socrului au mers la notariat cu ea, spunand ca n-au pretentii dar cele din partea soacrei nu vor sa mearga. Cum poate sa faca succesiunea in aceste conditii?!
Aseara am facut ce n-am facut niciodata pana acum. Am sunat la politie. Era trecut de ora 12 sii incercam sa dormim.Eu am examen astazi apoi fug la serviviu. Mai ajung acasa dupa ora 19.Copilul trebuia sa mearga la scoala. Vecinii mei ,insa, chefuiau de mama focului, ca doar viata este roz pentru unii . Scosesera muzica pe terasa (locuiesc in zona de case) si urla de se auzea in tot cartierul. Muzica urla, tipau si ei, chiuiau... Sotul meu, o fire diplomata si concilianta, mi-a spus sa inchid toate geamurile. Le-am inchis dar fara efect. Tot ,parca, de la mine din casa se auzea :)))))))) Cei de la politie m-au intrebat daca am vorbit cu ei. Nici macar nu-i cunosc pentru ca stau cu chirie intr-o casa cu etaj pe care proprietarii au facut-o cu scopul de a o inchiria. Cam in 20 de minute a venit politia si apoi s-a facut liniste in cartier. Desigur ca mi-am dat toate datele la telefon asa ca, banuiesc, vor afla de unde li s-a tras. Dar nu-mi pasa. Am reusit sa dorm 5 ore, Slava Domnului!