avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Activitate foxyz

Activitate foxyz

HRS a scris:

Da, deoarece este important acest aspect pentru calcularea corecta a salariilor .
andreea

PS
da grace , daca facem exces de zel ii dam spor de 0.1% ( ca de , sporul de weekend se negociaza si nu e prevazut un cuantum minim sau maxim ) asa ca se alege tot cu nimic salariatul ..:">

sa inteleg ca pot fortza nota si cere sa mi se plateasca spor de wee-kend? Pana acum nu s-a dat chiar daca am lucrat 2 weekenduri pe luna, si nici ore suplimentare.
Fiind vorba de un nou cim pot pune anumite conditii care sa fie trecute in cim, chiar daca angajatorul are un formular standard de cim?
Si ar mai fi un aspect:

Am gestiune si prin urmare mi se retine garantie din salariu. Deoarece urmeaza sa-mi desfasor activitate pe acelasi post dar intr-un alt punct de lucru al firmei trebuie sa solicit inventar la parasirea actualului loc? Pot solicita restituirea sumei acumulata din garantie pana acum?
HRS a scris:

Practica expusa de dl Valeriu este cea corecta , asa ca nu mai repet . Asa trebuie sa procedati.
O singura mentiune doresc sa mai fac , la societatea la care veti avea contract de munca cu fractie norma , sa declarati ca norma de baza este la unitatea cealalta , astfel incat sa va poata calcula corect impozitul pe salar si sa nu va introduca deducerea de baza pe ambele firme .

Andreea

deci trebuie sa comunic firmei la care am 1/2 norma ca am cartea de munca la firma la care am norma intreaga?
trebuie sa precizez ca titulatura celor 2 joburi e diferita.(farmacist si agent vanzari)
pot avea cim cu timp partial de lucru in zilele libere, respectiv sambata si duminica? Pot solicita spor pentru lucru in aceste zile?
Buna ziua,

Sunt angajat al unei companii farmaceutice din Romania si doresc sa mi schimb programul de lucru in cadrul companiei pentru a-mi lua un job suplimentar? Adica doresc sa am cartea de munca (si contract de munca pentru norma intreaga) la o alta firma decat cea la care sunt angajat acum, si la firma la care sunt angajat acum sa am fractiune de norma.
Ma puteti ajuta cu informatii despre ce tipuri contracte pot folosi?