Am o problema si o nelamurire in acelasi timp. Detin o suprafata de teren pe care am casa si gradina.Gradina mea inconjoara din trei laturi o suprafata de teren al carei proprietar m-a dat in judecata de nenumarate ori , motivul a fost o posibila lipsa de cativa m2de teren.In fiecare an comisia din primarie a masurat ambele suprafete constatand ca cursul paraului din capat precum si traseul drumului au fost modificate deci prin urmare din suprafata pe care o detin lipsesc 300m2 iar din suprafata reclamantului cam 80 m2.De fiecare data reclamantul a decl;arat ca a inteles si ca totul e in regula urmand ca in urmatorul an sa fie chemata din nou comisia iar masurat explicat s a m d.In acest an am primit o citatie prin care mi s-a comunicat ca am fost chemat din nou in instanta pentru a ceda reclamantului o suprafata de 300m2, tripla fata de suprafata lipsa. Avand mari probleme familiale ,fratele meu a fost foarte bolnav si in cele din urma a decedat ,eu nu am fost la proces.Dupa inmormantare am primit hotararea judecatoreasca prin care 300m2 din suprafata pe care o detin legal si din care si mie imi lipsesc deja 300m2,sa cedez reclamantului suprafata ceruta de acesta ,urmand ca eu sa fiu lipsit de o suprafata de 600m2 de gradina.fFiind afectat de moartea fratelui meu nu am facut recurs .Aceasta hotarare este nedreapta si in necunostinta de cauza intrucat nu s-au cerut relatii la organele competente iar faptul ca eu nu am putut fi prezent la proces a fost luat ca o recunoastere a pretentiilor reclamantului.Recent am primit o citatie conform careia desi reclamantului i-a fost dat castig de cauza a facut recurs .Acum eu as vrea sa cer rejudecarea cauzei deoarece consider ca eu nupot fi deposedat abuziv de suprafata pe care o detin legal si din care deja lipsesc 300m2.Consider ca in acest proces nu am avut posibilitatea de a ma apara.Eu am respectat limitele terenului ,masurate de comisia din primarie desi aceste conform acestor limite si eu am fost lipsit de 300m2.acum va rog sa ma ajutati sa fac o intampinare la recurs deoarece eu nu prea stiu cum se face. Va multumesc anticipat PE DATA DE 11 06 AM PROCES AJUTATI-MA VA ROG
Recent fratele meu a decedat . Cu putin timp inainte de deces a aflat ca fosta sotie ,de care era divortat,l-a trecut ca tata al unui copil nascut la un an dupa divort.in timpul divortului fosta sotie a declarat ca locuieste cu concubinul ei,cu care declara ca vrea sa-si refaca viata.Deci fratele meu a fost trecut pe certificatul de nastere ca tata ,desi copilul a fost conceput de fosta sa sotie cu concubinul ei . As dori sa stiu care e procedura de corectare a acestei erori .