avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate rose3003

Activitate rose3003

merci mult de tot
buna! am mare nevoie de un avocat bun in Galati care sa ma ajute sa divortez de un cetatean italian. casatoria a avut loc in italia dar stiu ca in anumite conditii divortul poate avea loc si in romania. cunoaste careva un avocat bun in galati care sa ma ajute? plssss!!!!! am mare nevoie de ajutor!!!!
Răspuns la discuția divort de un cetatean italian...
sa spunem ca el accepta sa isi faca rezidenta in romania..dupa cat timp pot intenta divort aici? imediat se poate?
inca ceva...si in pasaportul meu scrie la rezidenta tot romania...adica judetul
el locuieste inca la ultimul domicilui comun din italia. un singur lucru nu prea inteleg...eu am in ita. un act de identitate ital. cu domiciliul in comun cu sotul dar in romania am un alt act de identitate cu domiciliul meu vechi pe care il aveam inainte..adica la adresa parintilor mei. deci fara actul italian de identitate nu cred ca se poate dovedi ca eu am locuit vreodata acolo...sau se poate?? daca nu se poate atunci e ca si cum nu am avut niciodata domiciliu comun. gresesc??
va multumesc din suflet pt. raspunsuri :(
ultimul domiciliu comun a fost in italia dar daca l-as convinge sa vina sa isi faca rezidenta in romania dupa aia se poate intenta divort din romania? uffff...trebuie sa existe o cale...sunt cetatean roman :( nu pot sa merg in ita. pt. divort...Doamne..ce ma fac?!!!
va rog mult sa ma ajutati :(
sunt casatorita de 3 ani cu un cetatean italian. casatoria a avut loc in italia dupa care a fost inscrisa si in romania. acum eu m-am intors in tara si vreau sa divortez de el aici, daca se poate. am mai citit pe ceva site-uri cum ca divortul se face numai in tara unde cei 2 au avut ultimul domiciliu stabil...numai ca n-am inteles cum se stabileste asta pt. ca eu am un act de identitate ital. cu rezidenta in ita. si un act romanesc cu vechiul meu domiciliu..care a ramas neschimbat in CI. ( nu se poate spune ca nu am locuit niciodata impreuna dupa casatorie?)
pe mine ma intereseaza cum as putea face sa divortez cat mai repede si de aici din romania. trebuie sa existe o cale..ce naiba :(((( va rog din suflet sa ma ajutati!!!