avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... avocat din Galati...ma poate ajuta cineva?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

avocat din Galati...ma poate ajuta cineva?

buna! am mare nevoie de un avocat bun in Galati care sa ma ajute sa divortez de un cetatean italian. casatoria a avut loc in italia dar stiu ca in anumite conditii divortul poate avea loc si in romania. cunoaste careva un avocat bun in galati care sa ma ajute? plssss!!!!! am mare nevoie de ajutor!!!!
Cel mai recent răspuns: freeanifer , utilizator 23:37, 16 August 2009
Sus pe acest forum ai un buton CONSULTANTI . Click acolo, alege judet Galati si profesie avocat .
Gasesti sigur unul. Ii dai telefon sau mail.
Simplu ?

Uite link

www.avocatnet.ro/content/con...
Ultima modificare: Duminică, 16 August 2009
freeanifer, utilizator
merci mult de tot
Nu ai pentru ce :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare avocat bella_galati bella_galati imi poate recomanda cineva un avocat din Galati ? va multumesc !!!!:) (vezi toată discuția)
Casatoria incheiata in romania intre un cetatean roman si unul italian urgent liapilat liapilat Buna ziua, As dori sa stiu, care ar fi drepturile mele in Italia calitate de viitoare sotie a unui cetatean italian, mentionez faptul ca acesta casatorie va ... (vezi toată discuția)
Caut urgent avocat din galati pentru contestatie amenda itm mihaelamelania mihaelamelania Buna seara.As dori sa fac o contestatie impotriva unei amenzi date de ITM.Am mare nevoie,urgent de un avocat bun din Galati.Multumesc. (vezi toată discuția)