avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate iuliaiuliaf

Activitate iuliaiuliaf

Răspuns la discuția divort si custodie minor
in privinta masinei nu s-a dat nici un avans, aceasta masina a fost achizitionata pe vremea cand lucram in leasing (a fost ca un fel de fidelizare angajat), ratele mi-au fost retinute din salariu meu, iar cand am plecat din leasing am achitat eu ratele
a fost decizia mea in privinta achizitie........

Răspuns la discuția divort si custodie minor
multumesc pentru raspuns
este adevarat ca stam pe raza domiciliului ilfov dar avem buletine diferite, eu de bucuresti el de ilfov..........
am incercat sa-l aduc pe un drum bun,,,,,,,,,,,dar au trecut doi ani si nu s-a intamplat nimic, copilul creste si trebuie sa isi traiasca copilaria cat mai fericit nu in scandaluri....etc
#-o#-o
buna ziua,
in ultima perioada ma confrunt cu o perioada destul de tensionata acasa, cu multe scandaluri si certuri....amenintari.... cu un sot care in loc sa isi aprecieze familia prefera sa joace la jocurile de noroc
pentru ca avem impreuna o fetita de sapte ani care desi ar trebui sa fie crescuta de ambii parinti si in armonie, eu ca mama am luat decizia sa divortez
am nevoie de ajutorul vostru
noi ne-am cununat civil pe raza judetului ilfov, insa doar sotul meu are mutatie pe ilfov eu pastrandu-mi mutatia in sectorul 2 la parintii mei
stam impreuna in casa parintilor lui in judetul ilfov.
cererea de divort trebuie sa o depun pe raza judetului ilfov sau o pot face si pe raza sectorul 2?
eu nu vreau decat ca, fetita mea sa ramana in custodia mea, restul bunurilor poate sa faca ce vrea cu ele
ce greutati pot intampina in timpul procesului? eu as vrea sa se termine cat mai repede?
pentru totul raul pe care ni l-a facut mie si fetitei nu vreau nici macar pensie alimentara.
avem insa o masina luata in leasing, insa contratul de leasing este intre mine si societatea de leasing, eu achitand toate ratele? ce se intampla cu aceasta masina?
daca am decizie de divort definitiva si irevocabila, cu incredinterea custodiei copilului catre mama, pot iesi cu fetita din tara fara sa mai am semnatura (declaratia lui la notar)???

va multumesc mult pentru timpul acordat
si pentru micul ajutor