Ar mai fi ceva : Daca se poate lamuriti-ma si pe mine, cum este cu cele 30 zile de la data incetarii activitatii pentru a depune cerere la AJOFM si 12 luni asa cum am vazut pe forum. Patronul mi-a spus ca o sa plateasca cand are bani( desi m-am oferit sa-i dau eu banii-258ron}. E clar ca nu vrea sa beneficiez de somaj.A mai avut cineva asa o problema? Cum a procedat?Va multumesc!
Scuze pentru greseala! Recunosc nu sunt familiarizata cu acest mod de comunicare!
Problema mea este urmatoarea: mi-am dat demisia de la o societate unde am fost angajata 11 luni.M-am angajat la o alta societate la care mi s-a incetat C.M cu art.65(1).Societatea la care am fost angajata 11luni a achitat contributia la somaj doar pentru un salariat(avand 5-6 salariati),are debite la somaj ,lucru pe care l -au specificat in adeverinta pe care mi-au dat-o. Cei de la AJOFM nu mi-au inregistrat dosarul si m-au trimis la ITM.
Va multumesc pentru promptitudine. Eu am fost la AJOFM, mi-au spus ca ei doar aplica legea, nu-i de competenta lor problema si m-au trimis la ITM.Maine o sa merg la ITM.Cu instanta e descurajator. Va multumesc din nou!