avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Activitate office.smartpoint

Activitate office.smartpoint

Răspuns la discuția Client intrat in insolventa.
Asa am facut. Multumesc=D>
Multumesc mult pentru ajutor. Cam asa suna si cererea mea...Sper sa fie acceptata, avand in vedere situatia descrisa la inceputul topicului.
Multumesc mult, pentru lamuriri.
Multumesc.
Aceasta cerere de inscriere la masa credala trebuie sa sune intr-un anumit fel, adica exista un formular tip pentru asa ceva sau pur si simplu fac o adresa catre judecatorie, cu referire la nr. de dosar...?
Firma mea are o factura de prestari servicii emisa (neincasata) catre un anume client, in valoare de 1200 lei.
Pe data de 25.08.2009 primesc o notificare de la Cabinet Indiv.de Insolventa P.M. prin care sunt anuntat ca firma respectiva intra in procedura de insolventa si ca pana pe data de 04.08.2009 trebuie sa depun cerere de inscriere la masa credala.
Dupa cum observati si dvs, termenul pt inaintarea cererii de inscriere la masa credala este anterioara datei notificarii.
Am trimis un mail cabinetului de insolventa dar nu am primit nici un raspuns.

Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
Răspuns la discuția Prescriptie amenda ITM
nici o parere, nimeni?:sorry:
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: In data de 31.08.2000 mi s-a intocmit PV cu amenda de catre ITM, valoarea amenzii fiind de 3000 lei (ron). Nu am platit-o. In data de 16.03.2001 primesc somatie si se face si proprire pe contul bancar. Banca imi opreste acei 3000 lei, ii pune intr-un cont separat, dar nu-i vireaza administratiei financiare. in data de 27.08.2006 primesc din nou un titlu executoriu, normal, cu aceeasi suma, pe care nu-l bag in seama, stiind ca banca mi-a oprit deja acei banii. In data de 20.06.2009 din nou primesc titlu executoriu + instiintare de proprire cont, pt acelasi lucru. Mentionez ca din partea bancii nu am primit nici un raspuns, in legatura cu motivul pentru care nu s-au virat acei bani.

Intrebarile mele sunt: In situatia data, pot sa invoc, in fata celor de la finante, dreptul de prescriptie a creantei? Pot sa dau in judecata banca pentru ca nu a dat drumu banilor si s-a folosit de ei in acesti ani?

Sper sa fi fost destul de explicit.
Va multumesc
Răspuns la discuția Schita amplasament
Multumesc frumos!
Bunica mea, in 1974, a cumparat un apartament, intre timp comunistii i-au luat apartamentul fara sa o despagubeasca in vre-un fel. Acum, a depus la primarie dosar de retrocedare, cf. Legii 10/2001, numai ca la dosar mai lipseste o schita de amplasament a imobilului.
Aveti idee de unde as putea obtine aceasta schita de amplasament (nu stiu termenul tehnic)?

Multumesc