Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: In data de 31.08.2000 mi s-a intocmit PV cu amenda de catre ITM, valoarea amenzii fiind de 3000 lei (ron). Nu am platit-o. In data de 16.03.2001 primesc somatie si se face si proprire pe contul bancar. Banca imi opreste acei 3000 lei, ii pune intr-un cont separat, dar nu-i vireaza administratiei financiare. in data de 27.08.2006 primesc din nou un titlu executoriu, normal, cu aceeasi suma, pe care nu-l bag in seama, stiind ca banca mi-a oprit deja acei banii. In data de 20.06.2009 din nou primesc titlu executoriu + instiintare de proprire cont, pt acelasi lucru. Mentionez ca din partea bancii nu am primit nici un raspuns, in legatura cu motivul pentru care nu s-au virat acei bani.
Intrebarile mele sunt: In situatia data, pot sa invoc, in fata celor de la finante, dreptul de prescriptie a creantei? Pot sa dau in judecata banca pentru ca nu a dat drumu banilor si s-a folosit de ei in acesti ani?
Contestatie executare
Flo_M
Buna ziua! În urmă cu cateva zile am primit de la o somatie de plata si un titlu excutoriu, pentru suma de 6000 lei. Este vorba de o descoperire de card ... (vezi toată discuția)