avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare

Buna ziua! În urmă cu cateva zile am primit de la o somatie de plata si un titlu excutoriu, pentru suma de 6000 lei. Este vorba de o descoperire de card (3800 lei). În anul 2012 am retras de de pe card suma respectiva (treptat, nu toti odata) şi cam odată la 2 luni treceam pe la banca sa platesc dobanzile pentru suma respectiva. pana intr-o zi cand doamna de la banca mi-a spus ca nu mai pot platii la ei, deoarece dosarul a ajuns la o firma de recuperari (cam la sfarsitul anului 2012). Intradevar, dupa aproximativ 3 saptamani am fost contatctat telefonic de acestia, care mi-au cerut sa depun minim 2000 de lei intr-un cont, pentru ca dosarul sa nu ajunga la executor. Eu am cerut atunci mai multe detalii si le-am cerut sa ma notifice, si sa imi trimita si mie contractul de cesiune dintre ei si banca. (doar nu o sa depun 2000 de lei in contul cuiva care ma abordeaza telefonic). Bineănteles ca nu am primit nimic, iar dupa o saptamana m-au sunat din nou... Le-am cerut acelasi lucru si le-am spus ca nu o sa le mai raspund la telefon pana nu primesc detaliile cerute. Au urmat apoi zeci de telefoane, la care nu le-am mai raspuns. Bineinteles ca nici pana in ziua de azi nu am primit nimic, pana cand a venit acest titlu executoriu, Intrebarea mea este: nu cumva aceasta datorie a fost prescrisa? În cazul în care depun contestatie la executare, este posibil ca instanta sa anuleze acest titlu executoriu! Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Flo_M , utilizator 12:02, 6 Februarie 2019
Dacă s-a prescris castigati.
Trebuie văzute actele de un avocat pentru a Răspunde la întrebarea dvs
Trebuie văzute actele de un avocat pentru a Răspunde la întrebarea dvs
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune creante ; creanta e prescrisa sau nu ? tazuu tazuu Am luat in 02.09.2008 o linie de credit cu card bussines atasat , pe o perioada de un an . Am platit-o in mare parte dar din diverse motive n-am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca s-a prescris o datorie? Andreea_Hulea Andreea_Hulea In 2006 am facut la banca unde mi se vira salariul o descoperire de cont in valoare de 1670 lei. Tot atunci banca mi-a facut o oferta si pt un card de ... (vezi toată discuția)
Prescriptie extinctiva Icebox86 Icebox86 am si eu o nelamuirie in legatura cu un overdraft contractat in 2006, in anul 2007 iulie schimbandu-mi locul de munca banca mi-a scos datoria in afara ... (vezi toată discuția)