Buna ziua! În urmă cu cateva zile am primit de la o somatie de plata si un titlu excutoriu, pentru suma de 6000 lei. Este vorba de o descoperire de card (3800 lei). În anul 2012 am retras de de pe card suma respectiva (treptat, nu toti odata) şi cam odată la 2 luni treceam pe la banca sa platesc dobanzile pentru suma respectiva. pana intr-o zi cand doamna de la banca mi-a spus ca nu mai pot platii la ei, deoarece dosarul a ajuns la o firma de recuperari (cam la sfarsitul anului 2012). Intradevar, dupa aproximativ 3 saptamani am fost contatctat telefonic de acestia, care mi-au cerut sa depun minim 2000 de lei intr-un cont, pentru ca dosarul sa nu ajunga la executor. Eu am cerut atunci mai multe detalii si le-am cerut sa ma notifice, si sa imi trimita si mie contractul de cesiune dintre ei si banca. (doar nu o sa depun 2000 de lei in contul cuiva care ma abordeaza telefonic). Bineănteles ca nu am primit nimic, iar dupa o saptamana m-au sunat din nou... Le-am cerut acelasi lucru si le-am spus ca nu o sa le mai raspund la telefon pana nu primesc detaliile cerute. Au urmat apoi zeci de telefoane, la care nu le-am mai raspuns. Bineinteles ca nici pana in ziua de azi nu am primit nimic, pana cand a venit acest titlu executoriu, Intrebarea mea este: nu cumva aceasta datorie a fost prescrisa? În cazul în care depun contestatie la executare, este posibil ca instanta sa anuleze acest titlu executoriu! Va Multumesc!