buna , un prieten plecat din tara acum are 2 contracte lla flanco .acum eu ma ocup de situatia lui si pt ca el a platit un an nu a mai platit 3 luni apoi a platit din nou contractele au ajuns la EOS care pare un babau. un contract a fost lichidat de mine ( si am facturile ) din 2008. acum eos ma suna si ma ameninta si tot spune ca figurez cu datoorii la acel contract.desi am vb cu ei am dat toate informatiile nu reusesc sa ii fac sa inteleaga ca este platit. celalalt contract cu cetelem il platesc de 1 an iar in decembrie 2008 am dat o rataa, in ianuarie nu au vrut sa mai ia bani pt ca dosarul era la EOS .in martie a venit prietenul meu acasa si a platit in magazinul flanco 2221 de lei +rate 200lei tot in martie in aprilie 200 lei in mai am mers la brd ca nu au mai vrut iar sa ne ia banii si ne-au dat un cont acolo cei de la eos si am platit 400 de lei . ni s-a spus ca mai sunt 1800 de lei de platit ieri , iar azi au sunat cei de la eos sa ne spuna ca avem de dat 5800 de lei si ca la ei nu apare nici o plata din 2008.sfatul lor a fost sa mergem la nag flanco unde am platit si sa o paruim pe cea care ne-a incasat banii.in toata aceasta perioada ni s-au pus dobanzi si penalitati enorme desi noi p,lateam si avem facturile la zi. va rog sa imi spuneti ce putem face daca ii putem da in judecata pentru despagubiri si daca avem vreo sansa? as vrea sa va rog daca imi puteti da un nr de telefon de la un director al cetellem sau al eos . va multumesc