felix34 a scris:
@chilli_pepper
utilizati cu incredere butonul "EDITEAZA" pentru a evita mesajele consecutive postate de dvs. va garantez eu ca nu va musca :D
ah, si eu care chiar ma temeam ca ma musca :O
banuiesc ca mesajele consecutive sunt o amenintare grava la adresa forumului asta asa ca ma voi stradui sa le evit! :P
s.c.serv ad loc s.r.l. a scris:
Art.34 si Art.37: "Cheltuieli.......colectarea deseurilor menajere......" Ce inseamna colectarea.
"Colectare": -1) a aduna si depozita materiale, lucruri, etc.
-2) a aduna de la producatori (locatari) diferite produse pe baza unor contracte incheiate cu acestia (AP)
1) Toboganistul sau personalul angajat pt colectarea deseurilor menajere, aduna si depoziteaza aceste gunoaie ( produse de persoane prezente in luna respectiva) pana la data stabilita pentru ridicarea acestora de catre firma de salubrizare. Toboganistul sau personalul angajat pt colectare primeste un salariu care este calculat pe nr pers prez.
2) Firma de salubrizare incarca si degajeaza locul de depozitare a gunoaielor, in zilele stabilite pentru colectarea acestora, in baza unui contract incheiat cu AP si calculat pe nr pers prez.
Condominiile care au personal angajat pentru colectarea deseurilor menajere, vor calcula salariul pe nr pers prez, conform Ordin nr.1969/2007.
Condominiile care au personal angajat si pentru curatenie, pot calcula conform Art.44.
Cele 2 coloane din lista (Ordin nr.1969/2007) sunt pentru evidentierea celor care solicita scutire/adaugare de pers la cheltuielie asoc. Reparatiile se calculeaza pe cota-indiviza indiferent daca esti prezent sau scutit in luna respectiva.
Succes!
eu apreciez punctul dvs de vedere dar el se bate cap in cap cu parerile domnilor adriantot si blue1963
legea e ambigua permitand astfel de pareri contrare (neclaritatea art.44 din legea 230/2007 versus lista de plata prezentata in ord.1969 care, apropo, mentioneaza la cheltuieli per persoana "salarii/remuneratii/
ingrijitor/... )
cum faptul ca fiecare interpreteaza cum doreste cele trei documente nu ma ajuta in nici un fel, voi apela la altfel de ajutoare
va multumesc!