Multumesc !
Am redactat notificarea si am luat un numar de inregistrare a comenzii de la curier .
As mai avea insa o intrebare : conform Art 27 , alin 2 , neprezentarea certificatului medical atrage nulitatea CIM . Mentionez ca la momentului interviului , in data de 24 aprilie ac, am acceptat sa vin pana la 01 mai la serviciu ( fara a fi remunerata ), pentru a ma acomoda cu " bucataria firmei " . Am semnat ca am luat la cunostinta de setul de documente pe care trebuie sa le duc , insa de cand am mers la serviciu nu am avut nici o zi libera in care sa ma pot duce sa fac setul de analize ( la clinica cu care au ei contract ) si nici sa imi scot cazierul judiciar , motiv pentru care contractul / carnetul de munca s-a inregistrat fara aceste doua documente ,urmand sa le duc ulterior . Avand in vedere cele mentionate mai sus , pot considera CIM , respectiv documentele anexate acestuia (fisa postului , reg intern , etc ) ca fiind nule ? Multumesc .
Multumesc frumos pentru ajutor! O singura intrebare mai am si anume daca exista un formular anume sau pur si simplu redactez o notificare ca doresc incetarea contractului de munca ?Multumesc.
Din pacate, nu pot depune notificarea astazi , deoarece e sambata si nu am cum sa o trimit . O voi formula si o voi data cu data de vineri , prezentandu-ma cu ea luni dimineata la prima ora . Sefa are un sef ( nu este roman ) si o sa stau de vorba cu el luni dimineata . Problema sefei este ca nu are simtul responsabilitatii , desi lucreaza in firma de patru ani de zile, nu stie lucruri elementare despre jobul pe care il are ( ceea ce ma duce cu gandul ca nu voi rezolva mare lucru cu seful ) . Acum cateva minute am primit un mesaj foarte dragut , in care sefa imi spunea ca ea nu ma verifica , insa s-a -convins de "skils-urile" mele ( exact asa a scris ) , in conditiile in care eu ii explicam cum trebuie procedat in anumite cazuri , uimita fiind de faptul ca nu stie care sunt pasii unei operatiuni standard. Apoi , imi spunea sa fac altfel fata de cum trebuie ( asa cum ii explicam si eu ) , revenind acum cu esecul unei operatiuni asupra mea ( pentru ca trebuie sa urmez ordinele intocmai si sa nu fac cum cred eu/trebuie , ci cum zice ea ), asumandu-si instructiunile pe care le-am dat eu la inceput ca fiind ale ei. Ma intereseaza foarte tare daca exista posibilitatea depunerii unei plangeri in fata unei autoritati competente , deoarece consider acest caz fiind unul deosebit de grav ( abuz de functie , hartuire ) ; Multumesc.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns / un sfat . M-am angajat acum o luna la o firma , am semnat si contractul de munca , care este inregistrat la data de 21 mai , fiind semnat pe 1 mai , perioada de proba fiind de 30 zile . In tot acest timp, desi intreb mereu , nu mi se specifica la ce departament sunt incadrata ( sunt 2 departamente - operational si vanzari ),desi pe contractul de munca apare incadrarea in cadrul dept operational . Mentionez ca am dat si cartea de munca , pe care au inregistrat-o acum cateva zile , insa de cateva zile , in urma unei operatiuni demarate de mine si soldata cu succes datorita implicarii mele directe ( deoarece in cadrul firmei nu se mai facuse o astfel de operatiune ) , sefa mea a inceput sa aiba un comportament cel putin iesit din comun . Ma jigneste cu afirmatii de genul : " esti incredibil de extraordinara , insa nu prea demonstrezi " , sau " eu sunt sefa si tu executi fara comentarii ceea ce iti spun eu "(mentiunea mea este ca eu am o experienta de cativa in ani in domeniu , in timp ce ea are 6 luni , motiv pentru care hotararile ei asupra activitatilor justificate sunt cel putin incompetente " imi spune ca trebuie sa fac ore suplimentare , in conditiile in care eu sunt la birou si chiar muncesc dupa program , tipa la telefon, imi inchide telefonul . Avand in vedere ca am Blackberry de la serviciu si nu functioneaza optiunea " sending e-mails " , am mers la departamentul administrativ pentru rezolvarea acestei probleme ( dupa orele de program , vineri ) , reactia sefei fiind din nou iesita din comun , exprimandu-se :" tu nu te duci cand vrei tu sa iti faci telefonul , mai ales ca ai treaba ( ma pusese sa dau niste telefoane stupide , pe care le-am dat , insa de pe telefonul meu ) , ca nu dai tu e-mail-uri sambata". Astazi ,sambata, ma trezesc cu tot felul de e-mailuri de la ea , cum ca nu mi-am indeplinit atributiile ( noi avem deadline-uri la proiecte , atributiile in cauza fiind trimiterea proiectelor , cu respectarea deadline-urilor, insa in cazul de fata deadline-ul este saptamana viitoare ) si ca ma obliga sa ii raspund la mailuri , azi sambata , dat fiind faptul ca am Blackberry ( stie ca nu pot trimite mesaje de pe terminalul telefonic ). Avand in vedere situatia de fata , doresc sa imi depun demisia fara sa stau in preaviz ( nu as putea tolera un asemenea comportament ) , insa as dori sa depun o plangere in care sa explic situatia de mai sus , unei autoritati competente . As dori sa stiu care este procedura si pasii care trebuiesc urmati in acest caz . Multumesc