avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Activitate belapodina

Activitate belapodina

Sunt jurist la o primarie, si desi obligatia de a raspunde unei cereri de eliberare a unei autorizatii de constructie nu e treaba mea, mi-a fost repartizata. Iata problema: un cetatean cruia primaria i-a eliberat certificat de urbanism solicita si eliberarea autorizatiei de construire. Primaria refuza eliberarea AC pentru urmatoarele:terenul pe care se doreste a se construi a fost obtinut prin uzucapiune de solicitantul AC, insa primaria sustine ca acel teren ii apartine, desi recursul impotriva sentintei prin care solicitantul a uzucapat i-a fost respins, si nu detine nici un fel de act in dovedirea dreptului de proprietate al Primariei. Referentul de la urbanism a motivat refuzul de a elibera AC prin faptul ca mai multi cetateni au depus la primarie o adresa in care sustin ca terenul apartine Primariei, si ca la politia comunei se afla in lucru un dosar privind acel teren. Ce dosar, eu nu stiu. Acum cetateanul a depus procedura prealabila contenciosului, care mi-a fost repartizata mie. Cum asi putea sa motivez eu refuzul de a elibera AC? Eu stiu ca omul are dreptate, si are toate actele la dosar, dar lucrez pentru Primarie!!!! Va rog sa ma ajutati, URGENT!!!!!!!!!