avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate poxi

Activitate poxi

Răspuns la discuția Calcul concediu prenatal
Concediu de risc maternal mi sa emis cu data de 11 01.2016 ,in feb 2016 am luat primi bani pe concediu de risc si am inteles ca mi s-au calculat pt.baza lunile (dec 2015 -iulie 2015)nu voi beneficia de toate cele 120 de zile pt.ca o sa intru in prenatal din 1.04.2016 .
Răspuns la discuția Calcul concediu prenatal
Inteleg atunci ca se va calcula tot din aceasi baza ca si riscul dar va fi in cuantum de 85% este corect ?
Buna ziua ,sunt in concediu de risc maternal pana in 1.04.16 cand o sa intru in concediu prenatal ,cum mi se va calcula atunci concediu (ultimele 6 luni anterioare prenatalului (martie,feb.....)sau din aceasi baza ca si riscul doar ca este 85% ?
Va multumesc .

Multumesc,am intrat pe site, nu am gasit nimic pe numele mamei nici mai recent nici mai vechi .(aici inteleg ca sunt toate dosarele inclusiv cele incheiate sau numai cele pe rol ?)

@poxi, va rog , nu mai folositi functia citeaza, apasati butonul raspunde.

Daca nu au dreptate ar fi culmea sa ne mai dea in judecata ,dar cum totul este posibil astept sa vad ce o mai fi ,sper sa nu ne mai streseze ,daca ar fi fost legal ar fi trebuit sa apara in intiintare exact datele un birou executoresc cu nume si adresa ,asa nu scrie nimic ,si sa vrei sa te adresezi cuiva nu ai cum decat celor de la Eos .care o sa ne minta in fata .
Buna ziua , in cererea de executare care a venit in plic scrie :

Catre Biroul Executorului Judecatoresc Fara Nume ,Fara Adresa
Cerere de executare silita ,prin care solicitam punerea in executate a titlului executoriu care are la baza contractul de servicii aferent contului abonat nr.pana la concurenta sumei de 4.096,07 ron .Se mai specifica ,ca compania de telefonie a vandut lor toate drepturile litigioase catre ei pt abonamentul mamei .
In drept cererea noastra se intemeiaza pe dispozitiile art 651 din cod de proc.civila ,daca nu platiti pana la 18 02.2016 o sa depunem urmatoarele :titlu executoriu?contravaloarea taxei de timbru si timbru judiciar pt.executatea silita .

Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa facem in acest caz .

Inteleg ca trebuie sa ne citeze cu o recomandata si cu semnare ,sau se poate plic in posta ?

Daca s-ar face o actiune in instanta sau daca ar fi fost facuta nu ar fi trebuit sa ne anunte si pe noi ,se poate face in lipsa ?se poate da o solutie de executare fara a fi anuntat inainte cel ececutat ?Firma se numeste( Eosksi)sper sa nu deranjeze ca am dat numele ,daca e o probleme il sterg .Multumesc
Daca s-ar face o actiune in instanta sau daca ar fi fost facuta nu ar fi trebuit sa ne anunte si pe noi ,se poate face in lipsa ?se poate da o solutie de executare fara a fi anuntat inainte cel ececutat ?Firma se numeste( Eosksi)sper sa nu deranjeze ca am dat numele ,daca e o probleme il sterg .Multumesc
Buna ziua,in anul 2001 mama a facut un abonament la o companie de telefonie mobila pe care dupa un an nu la mai platit (in acest abonament intrand si pretul telefonului )Cand a vrut sa rezilieze abonamentul i-au calculat o suma mult prea mare si nu a avut de unde sa o plateasca .In urma cu cateva zile a primit in posta fara a fi recomandata o notificare de la o companie de recuperare ca trebuie sa plateasca suma de 4000 ron daca nu o sa o execute silit .Cand a luat telefonul nu a girat cu nimic decat cu buletinul si din 2001 pana in prezent sunt 15 ani ,este corect sa o anunte dupa atata timp ?si acest plic fiind unul in posta nu recomandat .Ce putem face in acest caz?
Va multumesc .