avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Activitate DIANACIOBANU

Activitate DIANACIOBANU

Doresc sa deschid un PFA si sunt la master an 2.Va rog, sa mi spuneti daca am vreun beneficiu/reducere?
E normal ca o firma care doreste sa ma angajeze , sa mi solicite sa mi deschid eu PFA si sa suport toate costurile?
Pentru o activitate de comercializare haine in bazar, va rog , sa mi recomandati forma ideala si cea mai ieftina pentru a desfasura aceasta activitate.
Va multumesc!
Discuție recomandare!
am auzit ca cei care au absolvit Facultatea de Administratie Publica pot da un examen de diferenta si echivaleaza primii 2 ani la Fac.de Drept.M a poate ajuta cineva, e adevarat?
Dar in privinta unui curs de legislatie -drept, imi recomandati ceva...in Iasi?
As dori sa obtin o diploma in acest domeniu si caut o solutie.
multumesc!
buna ziua!impreuna cu un prieten as dori sa distribuim din Italia in Romania niste vinuri, cafea si alimente,...am inteles de la el , ca e vb de taxa de timbru.ca sa fie totul legal care sunt pasii de realizat?
va multumesc!
cred ca aveti dreptate,,,incetarea contractului..:(...si totusi cum e posibil,,fara sa stim,,,eu am fost inca o luna la munca...
decizii de suspendare..nici vorba...salariu restant de 7 luni....urmeaza sa i dam in judecata cat mai curand....de asta vream sa stiu,pana i au legatura cu un avocat local, daca e normal privind suspendarea contractului fara sa fim instiintati...
nu cunosc motivul ...din iunie,,pana pe 15 iulie am lucrat, apoi am intrat in concediu..nimeni nu a stiut de contracte pana zilele trecute...acu firma e in insolventa....totusi, conform legii inteleg, dara fara sa stim..am mers ca fraierii la munca,...

buna ziua!
va rog, ajutati ma cu un sfat..ce e de facut?
tocmai am aflat ca in luna iunie contractul de munca mi-a fost suspendat..cum se poate fara sa fiu anuntata, este legal?
multumesc!
imi cer scuze,nu am fost relatat corect...am fost angajata in baza unui contract de 8ore, de 9 mil, din care 450 ron parte fixa neta si 450 ron-daca realizam targhetul in baza unui contract comision..,comisioanele le-am primit, in mare parte...dar partea fixa nu.
da, veniturile sunt trecute si pe aceste luni, desi nu ne-am luat bani, nici unul din angajatii firmei.
sunt angajat unei firme de consultanta credite.motivul ca nu au bani, nu s-au realizat contracte o data cu venirea crizei.sunt 7 luni pe care nu ne-au dat bani..din pacate..
sfatul avocatilor este chemarea in judecata, doar ca restul colegilor nu prea vor, suntem tineri, directorul m-a amenintat ca nu am realiazat targhetul si ca nu am nici o sansa daca ii dau in judecata...
e o situatie f trista, cu atat mai mult trebuie platesc impozitul si nu am cu ce....
un alt aspect , i-am zis sa ma dea in somaj si nu vrea...nici cartile de munca de la Bucuresti nu vor sa le trimita, bataie de joc...

BUNA ZIUA!
REVIN CU PROBLEMA MEA VECHE!
TOCMAI AM PRIMIT SOMATIE , TREBUIE PLATESC IMPOZITUL PE ANUL TRECUT .PROBLEMA ESTE CA PE LUAN OCTOMBRIE 2008 SI DECEMBRIE 2008 NU AM PRIMIT SALARUL.
EXISTA VREO MODALITATE SA FIM SCUTITI DE IMPOZIT?
MULTUMESC!