avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca suspendat fara sa stiu!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca suspendat fara sa stiu!!!

buna ziua!
va rog, ajutati ma cu un sfat..ce e de facut?
tocmai am aflat ca in luna iunie contractul de munca mi-a fost suspendat..cum se poate fara sa fiu anuntata, este legal?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 21:43, 20 Septembrie 2009
Care a fost motivul suspendarii ? ... banuiesc ca intreruperea temporara actaivitatii societatii (art.52 alin.1 lit.d C.mun.).
Din iunie si pana acum unde ati fost? Ati lucrat, ati fost in CCC...sau cum?
nu cunosc motivul ...din iunie,,pana pe 15 iulie am lucrat, apoi am intrat in concediu..nimeni nu a stiut de contracte pana zilele trecute...acu firma e in insolventa....totusi, conform legii inteleg, dara fara sa stim..am mers ca fraierii la munca,...
1. Vi s-au inmanat deciziile de suspendare a CIM? Ce scrie in ele?
2. In aceasta perioada ati luat salariul?
3. La ITM ati intrebat despre ce este vorba?
decizii de suspendare..nici vorba...salariu restant de 7 luni....urmeaza sa i dam in judecata cat mai curand....de asta vream sa stiu,pana i au legatura cu un avocat local, daca e normal privind suspendarea contractului fara sa fim instiintati...

Alte discuții în legătură

Contract de munca viabil la o firma radiata din orc rodica_post rodica_post Este posibil sa se incheie o procedura de insolventa si sa nu fie eliberate Deciziile de Incetare CIM? Ce se poate face in acest ... (vezi toată discuția)
Temei incetare cim ContSters79137 ContSters79137 mai multi angajati, concediati abuziv pentru abateri disciplinare. nu se realizeaza procedura convocarii pentru cercetarea disciplinara prealabila, contestatia ... (vezi toată discuția)
Recuperarea salariilor Catalinpolitim Catalinpolitim Buna ziua,lucrez la un club de fotbal angajat cu contract normal de muncă. Clubului nu i s-a aprobat planul de reorganizare dar deja si pe anul acesta am5 ... (vezi toată discuția)