avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca suspendat fara sa stiu!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca suspendat fara sa stiu!!!

buna ziua!
va rog, ajutati ma cu un sfat..ce e de facut?
tocmai am aflat ca in luna iunie contractul de munca mi-a fost suspendat..cum se poate fara sa fiu anuntata, este legal?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 21:43, 20 Septembrie 2009
DIANACIOBANU a scris:

cred ca aveti dreptate,,,incetarea contractului..:(...si totusi cum e posibil,,fara sa stim,,,eu am fost inca o luna la munca...

Nu sunteti singura persoana in aceasta situatie !
Daca puteti dovedi ca ati lucrat in aceasta perioada atunci contractul dumneavoastra a fost incetat in mod ilegal .

Trebuie sa va dea o decizie daca se desfiinteaza postul sau daca firma are o situatie financiara dificila .

Cred ca maine va puteti duce la ITM ca sa lamuriti situatia .

Timpurile s-au schimbat si nu mai merge cum mergea odata relatia dintre patron si angajat , adica nu mai este o relatie dintre stapan si sclav pentru ca Legea 53/2003 ( Codul Muncii ) a fost facuta de un sindicalist si avantajeaza angajatul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca viabil la o firma radiata din orc rodica_post rodica_post Este posibil sa se incheie o procedura de insolventa si sa nu fie eliberate Deciziile de Incetare CIM? Ce se poate face in acest ... (vezi toată discuția)
Temei incetare cim ContSters79137 ContSters79137 mai multi angajati, concediati abuziv pentru abateri disciplinare. nu se realizeaza procedura convocarii pentru cercetarea disciplinara prealabila, contestatia ... (vezi toată discuția)
Recuperarea salariilor Catalinpolitim Catalinpolitim Buna ziua,lucrez la un club de fotbal angajat cu contract normal de muncă. Clubului nu i s-a aprobat planul de reorganizare dar deja si pe anul acesta am5 ... (vezi toată discuția)