avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Activitate acr

Activitate acr

Răspuns la discuția reziliere contract
multumesc pt. sfat
Răspuns la discuția reziliere contract
In '93 am semnat un contract cu ei. Aici la Durata si incetare a contractului scrie asa: 1.1.orice parte va putea denunta unilateral prezentul contract cu un preaviz de 30zile si indeplinirea la zi a obligatilor asumate prin prezentul contract comunicand in scris aceasta denuntare celelatei parti.Du-pa cele 30 de zile de la notificare in forma scrisa contractul inceteaza de drept fara efectuare nici unei alte formalitati.
Răspuns la discuția reziliere contract
pai asta e... ca eu nu am semnat nici un contract sau anexa . A fost doar un telefon din partea celor de la UPC si a fost o intelegere verbala. Si mie mi s-a parut aiurea sa vreau sa renunt si sa platesc penalizare atata timp cat nu am semnat nimic.
Răspuns la discuția reziliere contract
Buna ziua, in iunie 1993 ma-am abonat la UPC serviciu de tv si plateam un abonament lunar de 35ron.In februarie 2008 am fost apelat telefonic de catre cei de la UPC pt. trecerea la un abonament mai ieftin daca imi prelungesc contractul si am acceptat. ( nu mai retin amanunte ce le-am discutat telefonic). aZI AM FOST SA IMI REZILIEZ CONTRACTUL CU CEI DE LA UPC si mi-au zis ca daca vreau sa-mi reziliez contractul trebuie sa platesc o taxa de 100 ron pt. ca contractul imi expira abia in 2010.. Eu nu am nici un contract semnat cu ei ci doar acea intelegere prin telefon. Trebuie sa platesc suma aia sau nu?
Răspuns la discuția TVA 5% pentru locuinte noi
eun unul cred ca am 2 posibilitati : fie sa-mi adauge la val platita in martie tva de 5 %( ceea ce nu cred ca va face constructorul, din cate am inteles); sau sa nu duc declaratie si imi va factura tot cu 19 % tva si in cazul in care imi voi mai cumpara un apart. sa pot beneficia atunci de 5%tva
Răspuns la discuția TVA 5% pentru locuinte noi
Buna si eu am un apart. in floresti si urmeaza sa ma duc sa semnez CVC. In martie 2008 am semnat un antecontract cu ei in care este specificat faptul ca pretul este fix si ca nu poate fi modificat . Am primit si o factura pe val. sumei din antecontract ( este specificat pe fact. - avans apartament ). Acum la semnarea CVC ei vor trebui sa imi faca storno la fact de avans si sa-mi faca una finala? Am discutat cu cei de la firma si mi-au zis ca nu pot sa-mi recuperez tva-ul ca asa ne-a fost intelegerea atunci si ca acela este pretul ( cel stabilit in 2008 ).Intrebarea mea este cum sa fac sa platesc doar 5 % din val. fara tva stabilita in 2008? din cate am inteles de pe alte forumuri cei de la firma iti fac o fact finala cu aceiasi valoare dar de data asta are doar 5% tva... este legal ? ... sau la valoarea fara tva platita in martie 2008 sa platesc cei 5% ?