avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate ibis

Activitate ibis

Răspuns la discuția cum pot inchiria uscatoria?
sper sa fiu completat de catre persoane cu mai multa experienta in domeniu. Insa, raspunsul simplu ar fi ca trebuie sa il dati in judecata.... pentru ca fara acordul tuturor vecinilor care au legatura directa cu respectivul spatiu, nu prea aveti ce face. Practic, exista varianta dialogului, pentru ca nu cred ca este cineva absurd. Exista un motiv pentru care vecinul dumneavoastra nu este de acord. Trebuie doar sa realizati care este acesta, si sa ajungeti la o intelegere cu el.
Răspuns la discuția cum pot inchiria uscatoria?
In conditiile in care uscatoria nu va fi un spatiu separat de locuit, ci o extensie a propriului apartament, aveti nevoie si de autorizatie de la primarie, in cazul in care doriti sa modificati actuala structura a peretilor.
Buna ziua
Va rog, in limita timpului disponibil, sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari
1. Cum se calculeaza la bloc intretinerea liftului: pe numar de persoane (fiind luate in calcul si cele care sint scazute de la intretinere, fiind plecate) sau pe apartament? La lucrarile de intretinere trebuie sa contribuie si cei de la parterul blocului?
2. Cum se calculeaza la bloc revizia tehnica anuala a liftului: pe persoane prezente si plecate sau pe apartament? Contribuie si cei de la parter? Conform carui act normativ?
Mentionez ca citind acest forum, am aflat ca Adunarea generala a Proprietarilor poate decide ca cei de la parter, etaj I, eventual mezanin, sa nu plateasca sumele ce privesc consumul de energie electrica aferenta liftului. Numai ca, la noi la bloc, vine o singura factura pe energie electrica, nu e defalcat pentru lift, motiv pentru care platesc inclusiv cei de la parter si etajul I.
Va multumesc!