avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Activitate alin.enache

Activitate alin.enache

Datele problemei sunt urmatoarele:
1.Firma la care lucram a dat faliment si personalul a fost preluat de catre o alta firma in urmatoarele conditii:
- CIM pe perioada determinata de 9 luni
- Pt persoanele cu functie de conducere, perioada de proba de 45 zile
- Au fost stipulate in CIM si perioadele de preaviz

La angajare am solicitat Fisa Postului, dar raspunsul din partea unei angajate a fost acela ca D-ul "Patron", citez "nu-si bate joc de angajati", deci fisa postului nu exista.

2.Dupa aproximativ 3 saptamani de la data inceperii activitatii la noul loc de munca, am intrat in Concediu medical, iar firma la care lucrez mi-au pus sub nas o Notificare prin care imi era adus la cunostinta faptul ca raportul de munca se incheie incepand cu data de 29 mai, eu fiind in concediu medical incepand cu data de 28 mai. Aceasta Notificare nu avea semnatura si/sau stampila Societatii, era doar o hartie trimisa pe mail si care se dorea a fi semnata de catre mine.

Dupa aproximativ 2 saptamani am primit prin posta o alta notificare prin care imi era adus la cunostnta incheierea raportului de munca cu firma in cauza in baza faptului ca m-am incadrat in cerintele postului, dar si acuzatia ca nu am dorit luarea la cunostinta a notificarii din data de 27 mai, aceasta acuzatie fiind total nefondata, la acea data nu-mi fusesera aduse la cunostiinta in nicio forma elementele descrise in Notificare.

In acest moment sunt in concediu medical, dar incepand cu data de 12 iunie voi merge la locul de munca. Sunt sigur ca voi mai primi o notificare, dar in lipsa fisei postului ce ar trebui sa fac in continuare?