avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Activitate madalina2000

Activitate madalina2000

Răspuns la discuția Ma acuza de inselaciune
Deci cei 10000 de euro i-a luat el, nu eu .Mie mi-am ramas alta cantitate de bani .Ideea e ca eu nu am fost in italia .Totul s-a intamplat pe teritoriul romaniei . Cu siguranta ca daca deschide proces o va face in romania .Nu are legatura cu italia nimic din ceea ce s-a intamplat .
Răspuns la discuția Ma acuza de inselaciune
Asta mi-a spus si mie multa lume .Eu nu vreau sa il mai vad a venit in timisoara , i-am spus ca nu sunt .Si nici macar nu e de natura penala ,din cate am inteles ar putea sa imi deschida un proces de natura civila .Bineintels eu mi-am cumparat masina si mi-am deschis o afacere .El plecase sa s destrabaleze in moldova cu femei si a plecat tot la o fata in italia .Acum l-a kuat pe fratele lui si au venit in timisoara .Si ma ameninta ca se intalnesc cu procurori si imi deschid dosar .Habar nu am ce sa fac.
In urma cu 6 luni am stat cu un italian .Eu aveam un cont si m-a rugat sa il trec pe contul meu pentru a primi niste bani de la fratele lui .Dupa 2 luni a plecat mi-a lasat banii in contul meu mi-a cerut 10000 de euro si mi-a spus ca banii aceia mi lasa mie ca si asa el va muri si nu are ce face cu ei .A plecat in moldova dupa care a pleca in italia .Acum s-a intors si vrea sa imi faca plangere penala ca i-am furat banii .contul era al meu si el era mandatar ... Am eu vre-o vina si as putea ajunge in tribunal intr-un proces.Ce mi se intampla daca imi face plngere penala ?